Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Pco - Convin - Ρευματολογική


Negroponteresort News 045
Ερέτρια Τρίτη, 12 Απριλίου 2008
Γράφει: ο Χρίστος Ρουμελιώτης
Topics : Εαρινές Ημέρες Ρευματολογίας
Σχετικές Εταιρείες : Pco-CONVIN / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τις εαρινές ημέρες του …Παπαδιαμάντη διάλεξαν οι Ρευματολόγοι της Ελλάδος να συγκεντρωθούν στο Negroponte Resort Eretria, για να ανταλλάξουν απόψεις κατά τη διάρκεια ημερίδας και να περάσουν εννοείται πολύ καλά. Η οργανώτρια του συνεδρίου η έμπειρη Pco-Convin είχε προβλέψει τα πάντα. Εγκαίρως στελέχη της η Κυρία Παρίση και η Κυρία Σκανδάλη επόπτευσαν το στήσιμο των περιπτέρων της εμπορικής εκθέσεως, της τεχνικής γραμματείας και της υποδοχής των συνέδρων. Όλα εξελιχθήκαν όχι μόνο κατ’ ευχήν αλλά και με το παραπάνω. Αποκορύφωμα της ημερίδας ήταν η βραδινή (εαρινή) διασκέδαση μετά επισήμου δείπνου με φόντο τον κινούμενο ευβοϊκόν και τον αντίκρυ φωσφορίζοντα Ωροπόν ! Η ορχήστρα του γνωστού μουσικού Μανώλη Γεωργοστάθη πάντρεψε το έντεχνο με το κέφι των συνδετημόνων και το καλό φαγητό και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Ευχαριστημένοι, όλοι από την εξυπηρέτηση, τον ελαφρή ύπνο, το πλούσιο πρωϊνό, την συνεργασία με το προσωπικό του ξενοδοχείου, απέπλευσαν από την όμορφη Ερετριούλα αργά το μεσημεράκι της Κυριακής, υποσχόμενοι (πολλοί) γυρισμό σύντομα για μια πολύ-ημερίδα χαλάρωσης στα coco-mat στρώματα και στα ήσυχα ευβοϊκά νερά. … «Τελικά η Ερέτρια αποδεικνύεται ένας πολύ ωραίος προορισμός με καλή πρόσβαση» δηλώνει η ιδιοκτήτρια του Γραφείου της Pco-Convin Κυρία Τάνια Αλεξάνδρου ! με θέλγητρα το καλό φαγητό, τη περιποιητική διαμονή και μια ωραία εκδρομή (βλέπε Αι-Νικόλα) στα περίχωρα προσθέτουμε εμείς (και όχι μόνο) !
Tips : Πρωϊνός περίπατος στο λόφο του Μακεδονικού Τάφου στη Νέα Ερέτρια για συνάντηση με τον ανατέλλοντα πεντάφυλλο γ-ήλιο και μετά πρωϊνό - με ρέμβη - καφέ στη βεράντα του ξενοδοχείου ! (απαιτούμενος χρόνος μόνο 45΄)

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET