Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Βασιλικό Κύμη


Φωτό ΧΡ
Η Κυμιώτισα !

Μια μέρα κάτι Κυμιώτικα σύκα, μια- δυό ρίζες σπανάκι, ένα τρυφερό πλουμιστό ολόδροσο μαρουλάκι, κάτι πεντάδιμα ολόιδια ολοστρόγγυλα ντοματίνια και ένα εξωτικό αβοκάντος είχαν πάει εκδρομή σε ένα ωραίο ξενοδοχείο. Ήπιαν, φάγαν, χόρεψαν παίξαν και γελάσαν με τη καρδιά τους. Το τοπίο και ιδιαίτερα η θάλασσα ήταν καταπληκτικά που σκέφτηκαν να βγάλουν και μια φωτογραφία. Φώναξαν λοιπόν ένα κομμωτή και ένα καλό φωτογράφο να τα περιποιηθεί. Το αλάτι μέσα από τη θάλασσα είδε τι γινόταν. Πήρε λοιπόν στο κινητό τους φίλους του, το πιπέρι, το λάδι, το ξύδι (βαλσαμικό) και το λεμόνι νάρθουν επειγόντως να σαιζονάρουν τα συμπαθητικά κατ’ άλλα ζαρζαβατικά που βρέθηκαν κοντά τους. Το σουβενίρ πράγματι θα μείνει αξέχαστο στη γάστρο των εκδρομέων που τα γεύθηκαν καθώς ο κομμωτής και ο φωτογράφος έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά ! Απόδειξη η φωτογραφία και το άδειο πιάτο !

Η Βασιλικιώτισα !

Τα Μαρούλια από το Βασιλικό Ευβοίας λένε ότι είναι τα καλλίτερα γιατί από τη αρχαιότητα οι Χαλκιδιώτες και οι Ερετριείς σκοτώνονταν για το Ληλάντιο πεδίο και τα …μαρούλια του ! Ένα τετραπέρατο λοιπόν μαρούλι(*) από τις όχθες του Λήλα συνεργάστηκε με ένα κλαράκι άνηθο, λίγα ψιλοκομμένα καρυδάκια, δύο (2) κριτσινάκια και υπό την σκέπη μια sauce (σως) γιαουρτιού ενδυναμωμένης με rock-fort παρουσίασε μια νέα δημιουργία τη «Βασιλικιώτισα» Στη φωτογραφία παρακαλώ απολαύστε τη !

(*) Το πανέξυπνο μαρούλι για λόγους HAACP ζήτησε να το πλύνουν καλά φύλλο φύλλο και για καλό και για κακό να το βάλουν και μισή ώρα στο ξύδι πριν το καταναλώσουν !

Δημιουργός – παρασκευάστρια Γεωργία Δίπλα
Γράφει: ο Χρίστος Ρουμελιώτης
Ερέτρια Σάββατο, 14 Ιουνίου 2008
http://dokimos.over-blog.com

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET