Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

ΑΟ Μεγαλόπολης


Είναι δεύτερη φορά που η ομάδα ΑΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ διαμένει στο Negroponte Resort Eretria προκειμένου να δώσει ένα ακόμη ευγενή ποδοσφαιρικό αγώνα στη Δ΄ κατηγορία στην Εύβοια. Οσο αφορά τα του ξενοδοχείου εμείς έχουμε να σημειώσουμε ότι ο πουπουλένιος ύπνος τους επισκέφτηκε σίγουρα στα δωμάτια και η ζεστή ατμόσφαιρα έσταζε για χάρη τους, στο περιβάλλοντα χώρο ! Ο ποδο-σφαιρό-φιλος και χαρισματικός chef Λάμπρος Τσουπής, τους περιποιήθηκε με χορταστικά μοσχαρίσια μπριτζολάκια, πατατούλες φούρνου και ρυζάκι την μια μέρα και την άλλη με φιλετάκια κοτόπουλου και ευκολο-χώνευτα μακαρονιάκια με ελαφριά σαλτσούλα. Πώς να μην μαγευτούν οι νέοι ποδο-αγωνιστές και πώς να μην βάλουν φτερά στις ελπίδες τους για νίκες νίκες νίκες … εμπιστευόμενοι φυσικά το Negroponte !
Τις άριστες εντυπώσεις τους και τα καλά λόγια από-τύπωσαν ο αρχηγός της ομάδος Σταύρος Δημητρέλης, ο Νότας, ο Κλεάνθης, ο Δρόσος ο Κοσμάς κι άλλοι, κι άλλοι… καθώς και ο πολύ-προπονημένος Αρλίν !

Χρήστος Ρουμελιώτης
Ερέτρια, Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2008

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET