Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Ο Χρόνος και η Ελλάς

Ο Χρόνος στο διάβα του δεν μπορεί να μείνει απαθής ή βουβός με αυτά που συμβαίνουν σε μία χώρα που αγαπά. Θέλει λοιπόν να μιλήσει. Του το ζήτησε άλλωστε και εξέχων επιβάτης του καραβιού «ΕΛΛΑΣ» που πλέει στο πέλαγος που λέγεται «Μοίρα».
«Φαίνεται λοιπόν πως ο κυβερνήτης του και το πλήρωμά του να μην μπορούν ή να μην θέλουν ν’ αντιμετωπίσουν τα φυσικά ή τα αφύσικα εμπόδια της πολιτικής του κυρίως πορείας. Σίγουρα αυτά είναι πολλά και δύσκολα. Για αυτό το σκοπό άλλωστε το κράτος κτήτης έχει κάνει τεράστιες επενδύσεις σε οχυρωματικά έργα, ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονα μέσα για να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι πλεύσεως. Και δεν μιλάμε για την οικονομική κρίση μόνο. Μήπως όμως κάποιες επαίσχυντες ή απαθείς δυνάμεις θεωρώντας ιδιοκτησία και γερασμένο το καραβάκι το πάνε για φούντο για να προσκομίσουν τεράστια ασφαλιστικά οφέλη; Γιατί τι άλλο να σκεφτεί κανείς από δω πάνω παρατηρώντας στην ιδιαίτερη αυτή γη μια σκυταλοδρομία ανήμπορων εξουσιών ή αυτεξουσιών, νόμιμων ή παράνομων εκβιαστών, ληγμένων καλοποιών ή ανεξέλεγκτων κακοποιών να πλαγιοκοπούν αλύπητα το καραβάκι και οι κυβερνήτες του να μην κάνουν «κάτι» να το σώσουν; Αλίμονό σας (μας) (helas). Θα βουλιάξει αύτανδρο και βέβαια κανένας απλός επιβάτης πολίτης δεν το θέλει»

Αυτά λοιπόν είπε ή σκέφτηκε ο Χρόνος και απομακρύνθηκε σκεφτικός.

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET