Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Hotel Philoxenia Λευκαντί Ευβοίας



Ο πλούσιος Λήλας έδωσε την έριδα στους Ερετριείς και τους Χαλκιδαίους για να φαγωθούν μεταξύ τους σε ένα από τους πιο εξοντωτικούς πολέμους της αρχαιότητας μετά τον Πολεπονησιακό. Σήμερα όμως δίνει το ρομαντικό όνομά του στο Δήμο Ληλαντίων και απαιτεί να του δώσουν λίγο μεγαλύτερη οικολογική προσοχή. Έχει δώσει δε και άφθονη άμμο στις παραλίες του Ευβοϊκού. Πιο πολλά δε θα μπορούσαμε όμως να πούμε από το όμορφο site του Δήμου Ληλαντίων. Στο παραλιακό διαμέρισμα Λευκαντί μια πραγματική ταβερνογειτονιά και πενήντα μέτρα από τη παραλία υψώνεται περήφανο κτήριο του ξενοδοχείου Philoxenia επιμελημένο με πολύ γούστο από γνωστό στη περιοχή αρχιτέκτονα και διακοσμητή.
Εμείς επισκεφθήκαμε το ξενοδοχείο μας άρεσε η φρεσκάδα του το χρώμα του, οι ανέσεις και οι υπηρεσίες του . Μα προπαντός η ζεστασιά των ανθρώπων του επικεφαλής των οποίων είναι ο Γρηγόρης. Έτσι σκέτα Γρηγόρης και Γρηγορείτε να απολαύστε τις ατάκες του σε λόγο, είδος και υπηρεσίες.


Η κρατη-σούλα:
Η κράτηση μπορεί να γίνει τηλεφωνικώς στην εξής διεύθυνση: Ξενοδοχείο "Φιλοξένια" Διεύθυνση : Κρίνων Χρυσάνθεμων γωνία, Παραλία Λευκαντί. Τηλέφωνο : 22210 53615 Fax : 22210 53169 Email : info@hotelphiloxenia.eu

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET