Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Φαρμακείο Αναστασία Μπούκουρα Κυψέλη


Με το τρόπο αυτό ανοίγουμε ένα κεφάλαιο επικοινωνίας με τη γειτονιά μας συνομιλώντας πρώτα πρώτα με τους φίλους, γνωστούς και ιδιοκτήτες διαφόρων ΠΟΙΟΤΙΚΏΝ καταστημάτων της Κυψέλης απ' όπου προμηθευόμαστε βασικά αγαθά της καθημερινής μας ζωής. Τους ευχόμαστε λοιπόν Καλή Ανάσταση και περισσότερο υγεία και ευτυχία μέσα από όμορφες στιγμές γλεντιού με ήπιο για λόγους υγείας φαγοπότι, τραγούδι, χορό και χιούμορ. Οι μέρες αυτές είναι ευκαιρία για την με κάθε τρόπο ζωντανή επικοινωνία μεταξύ μας για αναθέρμανση των ανθρώπινων σχέσεων μέσα από κουβέντες καρδιάς, ανταλλαγές δώρων ψυχής και ευχές για απαλλαγή από τα σοβαρά προβλήματα και προπαντός από την κρίση και από αυτούς που την ορίζουν!
Με εκτίμηση Χρήστος Ρουμελιώτης.
Καλή Ανάσταση από την φαρμακοποιό Αναστασία Μπούκουρα, Σύρου 18 και Επτανήσου τηλ.2108816350 με πολύ Υγεία και χωρίς πολλά πολλά φάρμακα ! Εχουμε και καλλυντικά με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα ! Στο κατάστημα της κυρίας Μπούκουρα θα βρείτε την τέλεια συνεργασία για ακριβώς αυτό που θέλετε !

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET