Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Μελίσσι Κορινθίας



Μία από τις ομορφιές του Μελισσίου Κορινθίας είναι και η παραλία ας πούμε του «μπάρμα-Φίλιππα» γιατί εκεί έζησε κάποιος ντόπιος ο Φίλιππας ο Κορδής τα τελευταία του χρόνια (1900-1984;) μέσα στις πρόχειρες παραθεριστικές και ψαράδικες εγκαταστάσεις.
Βότσαλο κορινθιακό επεξεργασμένο με τέχνη από τη θάλασσα που το γυαλίζει ακατάπαυτα το κύμα προσφέρεται στους επισκέπτες για θαυμασμό και …άσκηση. Δένδρα όπως πανύψηλες λεύκες, πεύκα και αρμυρίκια δίνουν σκιά και οι γείτονες …απόλυτη καθαριότητα. Η Γαλάζια Σημαία κυματίζει στο Παρατηρητήριο και η ομιλούσα θάλασσα περιποιείται τους λουόμενους. Εκατό μόλις μέτρα δυτικά από το ξενοδοχείο «ΧYLOKASTRO BEACH» με το πολύ όμορφο beach bar του !
Στις μέρες μας το μέρος αυτό γίνεται γνωστό ως "Αη-Μήτσου" από το αυτοσχέδιο εικονοστάσι που έστησε συγγενής του μπάρμπα Φίλιππα ο Μήτσος ο Ρουμελιώτης. Ο τόπος αυτός αποτελεί σημείο αναφοράς περαστικών από το Μελίσσι Κορινθίας γιατί είναι φιλόξενος και προσφέρει καφέ … φάρμακα-χιούμορ και … μασσάζ δωρεάν. Φίλοι και γνωστοί συμμετέχουν σε γλέντια, γιορτές, μπάρμπεκιου κλπ. Οικοδεσπότης και φιλοξενούμενος μπορεί να είναι ο καθένας. Χωριανός ή όχι. Ο Μήτσος, η Κική, η Νατάσσα και ο Σπύρος σας περιμένουν !



No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET