Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Η Χριστουγεννιάτικη όψη του The Athenian Callirhoe Hotel.

The Athenian Callirhoe Exclusive Hotel / http://www.tac.gr/
Ασφαλώς ο φωτό-γράφος δεν θέλει να υποκαταστήσει κανέναν οικοδεσπότη ή κάποιον professional που ασχολείται με τα του ξενοδοχείο αλλά διέθεσε τη δική του σύντομη φωτο-ματιά για να αποτυπώσει τους χριστουγεννιάτικους τόνους του Τhe Athenian Callirhoe Hotel λίγο πριν την έκλειψη του δύο χιλιάδες δώδεκα. Φαντάζεται δε ό,τι στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με την ζωντανή ορχήστρα, την άρτια οργάνωση και το γιορτινό μενού, δεν μπορεί, κάποιος οργανωτής ή πελάτης, ή κάποιος "παπαράτσι" θα βρεθεί να αποτυπώσει - διακριτικά-, μοναδικές στιγμές και να τις διαθέσει μέσω fb στο ιντερνετικό κοινό για θαυμασμό και σχολιασμό μιας και αυτό έχει γίνει της μόδας (και δεν είναι κακό, αρκεί να μην ξεπερνά το μέτρο). Δείτε παρακάτω το ιντερνετικό κείμενο του εστιατορίου που προέρχεται από το site του ξενοδοχείου http://www.tac.gr/ και που περιγράφει τον χώρο:
CALLIRHOE VIP ROOF GARDEN BAR-RESTAURANT :
Moving up to the top floor at the brand new, fully renovated "CALLIRHOE VIP ROOF GARDEN BAR-RESTAURANT", you may enjoy an extensive and innovative selection of Mediterranean cuisine or have your drink or cocktail admiring the magnificent view of Acropolis, Imittos and Lycabettus hill in Athens City.
Relax and have a cup of coffee or a snack on the first floor's "Degli Artisti Petite Cafe", enjoying the sunshine and the view to the park through the glass doors between your meetings or on your leisure time.
Don't miss the opportunity to experience a magic night with the best of selected music in "Café Degli Artisti" and indulge yourselves with original Italian delicacies and a variety of the finest Italian and Greek wines in the city of Athens Greece.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Με πολύ προθυμία θα σας δώσει η Υπεύθυνη Υποδοχής που συναντήσαμε τις απογευματινές ώρες 29-12-12, Κυρία Μαρία Μάφφια (mary maffia) για όλες τις δραστηριότητες
και το ειδικό εορταστικό πρόγραμμα των ημερών... Address: 32, Kallirois Ave. & Petmeza, GR-117 43 Athens, Greece. Tel. +30 - 210-9215353, Fax: +30 - 210-9215342, Email: hotel@tac.gr
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET