Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Περιγιάλι Κορινθίας..Στο Περιγιάλι το κρυφό.. Θεατρικό για παιδιά, εφήβους, βυζαντινή μουσική.. και πολλές και καλές παραστάσεις!

Στο Περιγιάλι το κρυφό.. "Στο περιγιάλι το κρυφό κι άσπρο σαν περιστέρι διψάσαμε το μεσημέρι μα το νερό γλυφό. Πάνω στην άμμο την ξανθή γράψαμε τ' όνομά της"..
Μας ήρθαν στο νου οι στίχοι του Σεφέρη, και η κουβέντα με τον Βαγγέλη τον Μπριόλα πριν λίγα χρόνια, σαν γίναμε δέκτες μιας σημαντικής πολιτιστικής είδησης μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου από του φίλους του Περιγιαλίου.. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ "ΑΠΟΛΛΩΝ" που ιδρύθηκε το έτος 1987 και έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο στο πανέμορφο αυτό κορινθιακό χωριό είναι οργανωτής του τοπικού θεάτρου με ειδικά τμήματα: Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, Θεατρικό εργαστήρι για εφήβους, Παραδοσιακή και Βυζαντινή μουσική. Η Έναρξη μαθημάτων είναι από 14 Σεπτεμβρίου 2015 και οι εγγραφές από 7 Σεπτεμβρίου 2015 καθημερινά 7 μ.μ. - 9 μ.μ. Πληροφορίες +30274186330 Θέατρο Περιγιαλίου http://theatroperigialiou.wordpress.com Υπεύθυνοι: Γωγώ Ξανθάκη ( Ηθοποιός – Εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού ) +306973803911 και Παναγιώτης Σταθακόπουλος, Καθηγητής Παραδοσιακής και Βυζαντινής μουσικής +306946080782.. Συγχαρτήρια λοιπόν στο θεατρικό σχολειό και καλές επιτυχίες στους μαθητές του και στις παραστάσεις των.


No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET