Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Ωρες και ημέρες θεάτρου στο Περιγιάλι από το θέατρο Περιγιαλίου μην χάσετε την Χριστουγεννιάτικη παράσταση 18 και 19 Δεκεμβρίου "Μαμά υπάρχει 'Αγιος Βασίλης;" της Γωγώ Ξανθάκη..

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ / ΄΄Μαμάαααα, υπάρχει Άγιος Βασίλης;΄΄  / Βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι της Μαίρης Χάψα-Ψαρρού / Παράσταση για μικρούς και μεγάλους / (ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΘΗΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΡΕΝΩΝ) / Δεκέμβριος 2015 Παρασκευή 18 Σάββατο 19 Κυριακή 20 Σάββατο 26 ώρα 6:30 μ.μ Κυριακή 27 ώρα 11 π.μ Πλησιάζουν οι μέρες των Χριστουγέννων και η Κάλια γυρνάει από το σχολείο πολύ στεναχωρημένη. Η Κάκια ένα κοριτσάκι από την τάξη της τής είπε ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης και η απογοήτευσή της είναι τέτοια που κρύβεται στο δωμάτιό της. Δε θέλει να μιλήσει σε κανέναν. Η μαμά επιστρατεύοντας όλη την τρυφερότητά της για το θέμα που την απασχολεί αποφασίζει να της πει μια ιστορία ώστε να αποφασίσει η ίδια η Κάλια αν υπάρχει ή όχι Άγιος Βασίλης. Η ιστορία που της αφηγείται πραγματεύεται το γράμμα που έλαβε κάποτε ο Άγιος Βασίλης από την Χώρα του Ονείρου από ένα κοριτσάκι 9 χρονών τη Ναταλία. Η Ναταλία ζητάει βοήθεια από τον Άγιο Βασίλη να συνεχίζει να υπάρχει στη ζωή της. Τελικά, ο Άγιος Βασίλης βρίσκει μια λύση με τον αρχιμάγο-καλικάντζαρό του. Με τη δύναμη ενός μαγικού μουσικού χαλιού και κάποιων μουσικών πραγματοποιούν την επιθυμία της Ναταλίας. Μετά από την ιστορία της μαμάς της η Κάλια είναι πλέον πεπεισμένη και κάτω από το πρωτοχρονιάτικο δέντρο την περιμένει το ωραιότερο δώρο που είχε ποτέ!
Θεατρική διασκευή & Σκηνοθεσία : Γωγώ Ξανθάκη
Μουσική: Τάκης Τζεβελέκος
Παίζουν : Πολυξένη Ορκοπούλου –Ξανθάκη, Γωγώ Ξανθάκη, Ηλίας Λέκκας, Εβίτα Δραγούνη, Θοδωρής Νταλιάρδος, Μαρία Κουτρουμπή.
Γενική είσοδος 6 €
Κρατήσεις θέσεων 27410 86330

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET