Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Γιώργος Γαίτης, είδη ζαχαροπλαστικής, χειροποίητα κουλούρια, μοναδικά κουλούρια μούστου (μουστοκούλουρα), κουραμπιέδες, μελομακάρονα, πάστα φλώρα, όλα τα είδη των βουτημάτων, παγωτά, τσουρέκια, στην Κερκύρας και Ευβοίας, Κυψέλη, τηλ. +302108843213, Αθήνα.

Λαχταριστοί κουραμπιέδες, ολόφρεσκα μελομακάρονα, κουλουράκια μούστου, βουτύρου βανίλιας, πορτοκαλιού, τσουρέκια αφράτα, πάστα φλώρα, παγωτών, κέικ, τυρόπιτες, βουτήματα, όλα τα προϊόντα του Γιώργου Γαϊτη είναι χειροποίητα και φτιαγμένα με πολύ μεράκι, αγάπη και αγνά υλικά.
Ο Γιώργος είναι ένας πραγματικός μάστορας, ένας καλλιτέχνης - ζαχαροπλάστης που χειρίζεται με καταπληκτική δεξιότητα το μυαλό, τα χέρια, τα δάκτυλα, τα εργαλεία και το..λόγο! Γόνος πατέρα και παππού ζαχαροπλάστη - εμπόρου αλεύρου και σχετικών προϊόντων, γέννημα θρέμμα της Αθήνας, bon viveur, άριστος γνώστης προσωπικοτήτων της υψηλής κοινωνίας της Αθήνας και στέλεχος επώνυμων κέντρων διασκέδασης στη δεκαετία του 1980-2000.
Ο Γιώργος είναι ένας χείμαρρος αισθημάτων καλής καρδιάς, καλών σχέσεων, εμπειριών ζωής, κάτοχος ενός ατέλειωτου κομπολογιού με αμέτρητους φίλους από την πλούσια ζωή του, που εμπεριέχει χαρές - πολλές χαρές, ευτυχία, ταξίδια, διαμονές, διασκέδαση και ενίοτε όπως όλων των ανθρώπων πόνο.
Θα τον βρείτε να πλάθει ζύμη και ταυτόχρονα να επικοινωνεί τηλεφωνικά και ζωντανά με τους ανθρώπους που τον αγαπάνε, τον επισκέπτονται να τον δουν και να ακούσουν τις αττάκες του αλλά και τη γνώμη του για κοινωνικά θέματα και, αυτούς που φυσικά έρχονται να αγοράσουν τα πολυνόστιμα μουστοκουλουρά του. Είναι προμηθευτής βουτημάτων μεγάλων καταστημάτων, επώνυμων αλυσίδων σουπερμάρκετ, φούρνων στην Αθήνα και την επαρχία.
Μη διστάσετε να τον πάρετε τηλέφωνο με αφορμή αυτή την κατάθεση καρδιάς από τον γράφοντα. Το τηλέφωνό του είναι: +302108843213, +30955110992. Το εργαστήριο του είναι στην Ευβοίας και Κερκύρας Κυψέλη, https://goo.gl/maps/QZrZeeFVwMn
Μιλήστε μαζί του, δεχθείτε την ευγένειά του, δώστε τις παραγγελίες σας χοντρική ή λιανική και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα.
Ο κ. Γεώργιος Γαίτης είναι πελάτης του Negroponte Resort Eretria.































1 comment:

Christos Roumeliotis said...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ 2114012135

FIND A JOB IN CAREER JET