Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Νεοκλασσικά κτίρια, πλατείες, δρόμοι, πάρκα της Αθήνας λουσμένα με γαλάζιο ουρανό μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα. Χρόνια Πολλά στους κατοίκους της πόλης και φίλους της Αθήνας μας!

Είναι ένα θείο δώρο ο γαλάζιος ουρανός που σήμερα 26/12/2016 καλύπτει την Αθήνα μας. Δεν είναι συχνό καταμεσής του χειμώνα να συναντήσεις ένα τόσο καθάριο ουρανό. Στην Αθήνα όμως αυτό συμβαίνει και τουλάχιστον ως κάτοικοι πρέπει να το απολαμβάνουμε. Διασχίζοντας λοιπόν το κέντρο της πόλης πρωινές ώρες και πριν ο ήλιος προλάβει να προσπελάσει τις μυτερές γωνίες των νεοκλασικών κτιρίων σκεφτήκαμε να αιχμαλωτίσουμε φωτογραφικά μερικές γωνιές της πλατείας Κλαύθμωνος, Κοραή, του Πανεπιστημίου και της Σανταρόζα. Ο Δήμος της Αθήνας καλεί τους μουσικούς της πόλης να συν-εργαστούν στο "Μουσικό Εργαστήρι", να συμφάγουν στην Food Market της πλατείας Κοντζιά και να συνδιασκεδάσουν στην τεράστια ρόδα της πλατείας συντάγματος. Ελάχιστοι οι πεζοί, οι ρόδες των αυτοκινήτων και οι επισκέπτες του κέντρου της πόλης αυτήν την ώρα. Ο ουρανός όμως στεφανώνει με γαλάζιο τρόπο την πόλη και τα νεοκλασσικά της αρχιτεκτονικά σημεία και όχι μόνο.. Η πρόκληση είναι έντονη. Ουρανός μοιάζει με γαλάζιο ποτάμι κοιτώντας τον με την κάμερα ανάμεσα στα κτίρια. Οι δρόμοι αποφορτωμένοι από την κίνηση προσφέρουν θέαμα, ελευθερία κινήσεων, φωτογραφικό θέμα. Οι γωνίες των κτιρίων παίζουν με το φως, την γεωμετρία, την ιστορία και το μάτι του περαστικού. Παρακολουθήστε μια φωτογραφική μικροβόλτα, φίλοι της Αθήνας μας. Με την ευκαιρία αυτή σας ευχόμαστε καλές γιορτές και με υγεία τον νέο έτος 2017. Μερικές ιδιαίτερες φωτογραφικές πλευρές της Χριστουγεννιάτικης Ξενοδοχειακής Αθήνας θα βρείτε μελλοντικά σε άλλο blog  http://novusidea.blogspot.gr αργότερα μέσα στο 2017.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET