Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Προς την Κυρία Λυδία Κονιόρδου Υπουργό, επιστολή, Πολιτισμός = Τουρισμός

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΛΥΔΙΑ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ
Συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες και τις θέσεις σας. Εντείνετε τις προσπάθειες που περνάνε από τις αρμοδιότητές σας να δούμε μια άλλη πολιτιστική πόλη μια άλλη τουριστική χώρα πολύ καλύτερη. Κατά τη γνώμη μου το Πολυτεχνείο πρέπει τάχιστα να αξιοποιηθεί από την μεριά της Πατησίων ώστε να αποτελέσει ένα ακόμη αξιοθαύμαστο τουριστικό αξιοθέατο των Αθηνών, όπως και η τριλογία του Πανεπιστημίου, Ακαδημίας Βιβλιοθήκης. Χιλιάδες επισκέπτες της πόλης με τουριστικά λεωφορεία (κόκκινα κίτρινα μπλέ κα.) περνάνε μπροστά. Στην δεύτερη περίπτωση αντικρίζουν ριμαγδιό - Ντροπή. Η γνώμη μου είναι ότι αυτό μπορεί να γίνει άν αναζωπυρωθούν έτοιμα σχέδια της προηγούμενης ανάπλασης, αναπλαστούν οι κήποι και ει δυνατόν να κηρυχθεί ο χώρος πολιτιστικός ή ανοιχτό πολιτικό μουσείο της σύγχρονης δημοκρατίας. Και αυτό μπορεί να γίνει τώρα και να προλάβουμε την σαιζόν. Θα είναι επένδυση και παρακαταθήκη. Καλέστε τους ξενοδόχους πρώτα της Αθήνας να συνδράμουν και άλλους σχετικούς φορείς ακόμα και τους καναλάρχες που το μόνο που ξέρουν είναι να προβάλουν την ασχήμια εκεί γύρω. Κάτι κινείται και είμαι αισιόδοξος. Δείτε εδώ προηγούμενη παρέμβασή μου που θεωρώ που συμβαδίζει και με άλλους πολλούς που σκέπτονται.
http://roumeliotis.blogspot.gr/2017/01/2017-media-tv.html /
21 Μάρτη παγκόσμια ημέρα ποίησης. Ευχαριστώ / Με εκτίμηση / Christos S. Roumeliotis Hospitality Management. m. +30 6955 817 829, +30 6973 021 194 / b.http://roumeliotisxristos.blogspot.gr e.novus.sales@gmail.com


























No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET