Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Κουρείο, αντρικό, στην Κυψέλη, η κόμωση είναι υγεία και δημιουργία, Διονύσης, Κεφαλληνίας 51 και Πατησίων, barber shop, new hair style and tradition

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που χάσαμε τον αγαπημένο μας Στάθη. Η προσωπικότητά του, το λεπτό χιούμορ, το χαμόγελό του δεν λείπουν από το χώρο όσα χρόνια και να περάσουν. Η τέχνη έχει ποτίσει την ατμόσφαιρα του χώρου, τους τοίχους τα εργαλεία που έχουν μείνει και τον θυμίζουν. Η Λουκία η γυναίκα του πιστή στο καθήκον και την τέχνη οδήγησε με επιτυχία το μαγαζί μέχρι σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί πελάτες (και μεταξύ τους διασημότητες) παρέμειναν πιστοί στην παράδοση και τα πρόσωπα που την πίστεψαν και την κράτησαν όρθια. Η Λουκία συνεχίζει, δεν παραδίδει, ωστόσο και νέο πρόσωπο από την οικογένεια μπολιασμένο με το ανάλογο επιτυχημένο DNA παίρνει τη σκυτάλη. Νέες ιδέες, νέα κομωκοπή, νέο στυλ, μπαίνει ορμητικά στο μαγαζί και οσμώνεται με το παλιό. Το αναγκαίο ντεκόρ και σύγχρονη υποδομή υποστηρίζει πλέον την επένδυση. Νέος κύκλος: Διονύσης και Λουκία ξεκινά και σερφάρει στα κεφάλια της γειτονιάς, της Κυψέλης, της Αθήνας, του διαδικτύου (σε λίγο ή από τώρα) και όχι μόνο υπόσχεται αλλά και κάνει καλά και πολλά, δεν έχετε παρά να το διαπιστώσετε. Πατησίων και Κεφαληνίας 51 τηλέφωνα: 2108612442 και κινητό: 69463017243, e-mail: dennismrx8@gmail.com.
Hair styling: Dionysis: Η κόμωση είναι υγεία και δημιουργία. Η Στάθης είναι εδώ, γράφει ιστορία:
ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ, ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ..ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ! 

































No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET