Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Visit Γονούσα, ορεινή Κορινθία, από Κιάτο, Σούλι, Κρυονέρι (Μάτσανι), Γονούσα (Λιόπεσι)

Ο,τι είναι όμορφο, μη το σπαταλάς, Βάλτο στο χρόνο του μυαλού και μην το ξεχνάς, Χρόνος, μετά από χρόνια, από μια μέρα λίγες ώρες, Μνήμη, δρόμος, πέτρα, ρόδι, σταφύλι, κυπαρίσσι, καρύδι, Ένας; όχι καλλίτερα δύο και αγκαλιασμένοι γερά, κληματαριά, Στάση, καμπαναριό, τρούλος, ησυχαστήριο, άγιοι ταξιάρχες, μοναχές, Ντίνα, Κρυονέρι, Μάτσανι, αληθινή κουβέντα, αληθινά λόγια πρόσωπο με πρόσωπο, σε ένα άλλο χρόνο, σε ένα άλλο τόπο, χώρο υποδοχής μια άλλης ζωής, με παρόντες και απόντες. Η συνέχεια αντίστροφη, φανταστικά γρήγορη εναλλασσόμενη μαγευτικών εικόνων παρόντος και παρελθόντος. Λέχωβα, μοναστήρι, πανηγύρι, κολατσιό. Τι να πρωτοδείς στο καθρέπτη του άθραυστου παρελθόντος, τι να πάρεις τι να αφήσεις από το κόσκινο του φίλου σου του χρόνου. Χρόνε μου πες μου και άλλα, δείξε μου και άλλα. Ναι φίλε μου Μπάμπη με λένε, υδραυλικός στο επάγγελμα, σύνταξης τριακοσίων εβδομήντα ευρών, θείος του Μανώλη από την Τιτάνη, του παγο_μεταφορέα που έζησε στο Μελίσσι. Τιτάνη; που είναι; να εδώ πιο πέρα ένα χωριουδάκι. Ο καφές δεν προφταίνει να έλθει, καθώς ο χρόνος από την μία τρέχει και από την άλλη ανελέητα βραδυπορεί, σύγκρουσις.

Το πράσινο οργιάζει πάνω στα κωνοφόρα, καρποφόρα, πάνω στις ξανθές τις ραζιακές με τα αντηλιακά πουκάμισα. Η Γεωμετρία απόλυτη, η βρύση ακούραστη, το γάργαρο νερό άκοπο, γλιστρά απαλά στο νευρώδες καρυδόφυλλο και παίρνει το κατηφορικό αυλάκι για να χαθεί στην κοιλάδα.
Γονούσα ή Λιόπεσι με κατοίκους απότοκους Αρβανιτών ή εσωτερικών μεταναστών από τη βόρεια Ελλάδα, κατόχων πολύτιμων τεχνών όπως χτίστες (πετράδες). Το κάθε σπίτι στη πλαγιά είχε την δικιά του ιστορία, την δικιά του, βάσει των δημιουργών του προσωπικότητα. Ο δημιουργός ο αρχηγός της οικογένειας φίλοι, συγγενείς και γείτονες. Σχέδια εμπνευσμένα. Υλικά πέτρα, πέτρα, πέτρα, αμμοκονίαμα, ξύλο, ξύλο, κεραμίδι. Πόρτα φιλόξενη μόνιμα ανοιχτή. Σπίτι, χωράφι, δουλειά, παιδιά, ζωντανά, υποχρεώσεις, χαρές, βάσανα, το αποτύπωμα μέσος όρος των νοικοκυριών. Δημήτρης πνεύμα ανήσυχο, χέρι άπιαστο, μυαλό οξυδερκές, οργανωτικό. Τασία, τροφοδοσία, υποστήριξη, συνεργασία, αγάπη, αλληλοεκτίμηση, σεβασμός, καλός λόγος, χαμόγελο υπόδειγμα για ζωγράφο.
Μέρος Δεύτερον: συνεχίζεται


































 

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET