Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Πάμε στο Τριαντάφυλλο της νοστιμιάς, Λέκκα 22, Αθήνα, κέντρο, Σύνταγμα, mini reunion, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Γιάννης Καρτέρης, Νίκος Λάμπου, Μελέτης Γκιόκας, Χρήστος Ρουμελιώτης

,
Mini reunion 28/2/2018, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Γιάννης Καρτέρης, Νίκος Λάμπου, Μελέτης Γκιόκας, Χρήστος Ρουμελιώτης. Το ταπεινό τριαντάφυλλο ήταν πάνω στο τραπέζι. περίμενε με περίσσια χάρη να κάνει παρέα με τη νοστιμιά του στους φίλους. Κανατάκια με λευκό διάφανο οίνο συνόδευαν τα ελαφρά θαλασσινά εδέσματα (γαριδούλες, μαριδούλες, αθερίνα, θραψαλάκια, παστός τηγανητός βακαλάος με ελαφριά σκορδιαλιά κ.ά.) και τόνιζαν τη αναμνηστική εφ' 'όλης της ύλης συζήτηση για τους συμμαθητές ΑΣΤΕΡ 1972-1973 15η και 16η σειρά. Ένα στερεοποιημένο face book (άλμπουμ) της εποχής έφερνε στη μνήμη μας πρόσωπα και καταστάσεις. Πόσο όμορφα νιώσαμε όλοι μέσα σε αυτό το "ποτ πουρί" των αναμνήσεων δίπλα στο όμορφο τριαντάφυλλο! Επαγγελματικές, κοινωνικές, πολιτικές, ερωτικές και άλλες εμπειρίες πέρασαν αφηγηματικά από την μικρή αυτοσχέδια οθόνη της Λέκκα 22 στο κέντρο της Αθήνας! Συγχαρητήρια στο Δημήτρη για την πρωτοβουλία του καλέσματος και στο Γιάννη για την φιλική του χειρονομία. Η παρεούλα ύστερα από αρκετή ώρα απόλαυσης των εδεσμάτων και συζήτησης όρισε το νέο χρόνο συνάντησης και τράβηξε για τους τόπους της.
"Τριαντάφυλλο της Νοστιμιάς, Λέκκα 22, Αθήνα, τηλ. 210 3227 298 κιν. 6977 433278.


No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET