Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Amphiareion, Oropos, Attici, The Oracle invites you, plenty of energy archaeological site in Attica, go!

Aμφιαράειο: Η τοποθεσία σας συναρπάζει, ο μύθος σας οδηγεί, η τραγωδία παίζεται! Ιερός χώρος, μαντείο, θεραπευτήριο, θέατρο, διαμονές σε πανδοχείο (ένα από τα αρχαιότερα ίσως ξενοδοχεία) της Αττικής. Η επιλογή του αρχαιολογικού προορισμού δεν είναι τυχαία. Η τοποθεσία βρίσκεται στο χώρο της Αττικής. Βρίσκεται σε έναν λόφο 6 χιλιόμετρα περίπου νοτιοανατολικά του Ωρωπού, λίγο βορειοδυτικότερα από τον Κάλαμο. Υπήρξε ιερός χώρος και μαντείο αφιερωμένο στον μυθικό ήρωα Αμφιάραο. Ιδρύθηκε τον 5ο αιώνα π.Χ. όταν η ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού ανήκε στους Αθηναίους. Στον χώρο λειτουργούσε μαντείο και θεραπευτήριο. Στην περιοχή πραγματοποιούνταν τα μεγάλα Αμφιαράεια, σημαντική γιορτή που διεξαγόταν κάθε πέντε χρόνια προς τιμήν του Αμφιάραου και περιλάμβανε αθλητικούς αγώνες και θεατρικές παραστάσεις σε θέατρο χωρητικότητες 300 θέσεων. (2ος αιώνας προ Χριστού). Ο μύθος θέλει τον Δία να δημιούργησε ένα ιερό φυσικό τοπίο. Εκεί τοποθέτησε ένα αντιπρόσωπό του δίκαιο, σοφό, έμπειρο, γενναίο, μάντη και θεραπευτή τον Αμφιάραο. Η Θήβα δεν είναι μακριά. Η Αθήνα το ίδιο. Η θάλασσα, ο υπέροχος Ευβοϊκός πολύ κοντά. Το σημείο είναι επιβλητικό, ενεργητικό κατάλληλο για θεραπείες σώματος και ψυχής τότε και τώρα. Παράλληλα το μυστήριο τυλίγει τον Έλληνα, τον Ρωμαίο, τον αρχαιολόγο τον τουρίστα επισκέπτη. Δεν είναι εύκολο να τα ανακαλύψετε όλα. Σκύψτε λίγο στις επιγραφές δώστε χρόο στο εαυτό σας, γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Ως αποζημίωση λάβετε ένα καλό γεύμα στο χωριό Πολυδένδρι στου Διονύση με την παρέα σας. Χορηγός διαδρομής και πληροφοριών: Ansa car rental. Μέσον μετάβασης. Ένα μικρό Peugeot 108 A/C, 5 doors, Small, (Group: A),4 Passengers, 5 Doors, 1 Suitcase, Automatic transmission, Air Conditioning, starting from 38,00EUR /total /day, απολαύσετε το.
Διαδρομή: Αθήνα, Αμφιάρειο, Πολυδένδρι.
The Amphiareion, which was founded in the late 5th c BC, was the largest sanctuary of the Under world god Amphiaraos in Ancient Greece. Today the ruins of the Doric Temple of Amphiaroas, the large stoa used for the accommodation of visitors to the sanctuary (4th c, BC), and the theater (2nd c. BC) are visible at the site.






















































































































No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET