Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Agios Meletios, Αγιος Μελέτιος, μνημείο Εθνικής Αντίστασης, 1941-1944, Σεπόλια, Θυμαράκια

 Ενα άγνωστο, σε πολλούς,  ιστορικό μνηνείο υποδεχεται τους εποχούμενους αλλά και τους πιστούς ττου Αγίου Μελετίου στο νοτιότερο σημείο της οδού Αγίου Μελετίου. Το εκκλησάκι του Αγίου Μελετίου και η σύγχρονη εκδοχή του δίπλα στην ιερή πλατεία.

Τιμή και δόξα λοιπόν στους ηρωικούς νεκρούς της εαμικής εθνικής αντίστασης, που εκτελέστηκαν από του Γερμανούς ναζί στην περιοχή Σεπολίων, Θυμαρακίων, κατά την περίοδο 1941-1944:

Αρώνης Κώστας, Γεωργούλας Κώστας, Γεωργούλας Στέφανος, Επιτροπάκης Βασίλης, Καλφόπουλος Σωκράτης, Μαύρος Δημήτρης, Βασιλείου Κ., Βενέτης Γ., Δότσικας Γ., Ξυνταράκης Γ, Τζαβάλος Σ., Φιλίπου Β.

Πληροφορίες για το ναό του Αγίου Μελετίου Θα βρείτε εδώ: https://sepolia.net/istoria/o-agios-meletios-o-neos-pou-einai-kai-osios

 

Χάρτης Αγ.Μελετίου άνοδος μέχρι Κυψέλη

https://goo.gl/maps/EWW3Gv1KCptZsTFRA














No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET