Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

19/10/2011, Μελίσσι, Συκιά, Αριστείδης, Γκουράσας, Γιάννης, Παπαθανασίου, σπίτι, Hotel Lido, Θόδωρας, Λιακόπουλος, Ζωή, Σούρλου

Θαμπές εικόνες από το παρελθόν, τέλη του 2011, μετά από ένα εξαιρετικό καλοκαίρι κοντά σε συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και άλλους. Αυτά γράφονται σήμερα 18/2/2021, μετά από ένα χρόνο επώδυνης παγκόσμιας και κατά συνέπεια εθνικής πανδημίας η οποία χαρακτηρίζεται από πολλές παλινωδίες αντιμετώπισης από την πλευρά της πολιτείας. Σίγουρα πρωτόγνωρη κατάσταση αλλά και η αίσθηση / πραγματικότητα πολλών λαθών, πολλών αδικιών και ανικανότητας κλπ από πλευράς πολιτείας. Στις φωτογραφίες καταγράφεται το τέλος της τουριστικής σαιζόν στο ξενοδοχείο LIDO Μελίσσι, του καλού μου και πιστού μου φίλου, συνομιλητή, διανοούμενου, πολύγλωσσου  Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Θόδωρου Λιακόπουλου. Ας είναι καλά, μιλήσαμε τέλη του 2020 στο τηλέφωνο και είπαμε τα νέα μας ύστερα από αρκετό καιρό.

Στις πρώτες φωτογραφίες θα δείτε τον υπέρ αιωνόβιο Αριστείδη Γκουράσα και όμορφες γωνιές του σπιτιού του γειτονιά τους δικού μας πατρικού σπιτιού που φαίνεται πάρα κάτω.

Ακολουθεί η Ελένη Μπαρμπόπουλου και ο Γιάννης Παπαθανασίου σε τυχαία συνάντηση στη Παραλία Μελισσίου. Η Ελένη είχε έλθει από την Αυστραλία εκείνη την χρονιά με τον σύζυγό της το οποίο και συνάντησα στο ξενοδοχείο LIDO μια μέρα και τα είπαμε. Ο Γιάννης εκείνη την ημέρα είχε εξαιρετικό ξιφία Κορινθιακού! Τότε θυμάμαι κανονίσαμε και το reunion των συμμαθητών του Δημοτικού..

Σε κάποια φωτογραφία διακρίνεται η θεία η Ζωή να απολαμβάνει με τη φίλη της παρέα κάποιο ωραίο σπιτικό γλυκό..

Ακολουθούν εικόνες από το ξενοδοχείο, πελάτες, προσωπικό, φαγητά, καλλιτεχνικές βραδιές, φίλοι Μελισσιώτες από το κάτω Μελίσσι και το πάνω Μελίσσι να απολαμβάνουν τα ουζάκια τους και τα μεζεδάκια του Θόδωρα.. Αχ πόσο ωραία και μοναδικά ήταν δίπλα στο κύμα.. (συνεχίζεται)









































































No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET