Pages

Πατησίων, πλατεία, Αμερικής, Αγίου Μελετίου, Κυψέλη, ντελίβερυ, καφές, city-icon, cafe, αναψυκτήριο, σαλέπι, φωτό, 73

Πατησίων 153, City-icon café / 697 171 6281

Είναι μερικές φορές που όσο και να θέλω να βρω ένα θέμα για να πιαστώ για και να ικανοποιήσω ένα ακόρεστο πάθος πχ φωτογραφία, blogging με κάτι που να αξίζει το κόπο δεν τυχαίνει.. έτσι απλά περιπλανώμαι στους δρόμους ή περπατώ με αποστολή κάποια ψώνια ή κάποια επαγγελματική επίσκεψη ή απλά περιηγητικό σκοπό σε ημιάγνωστα μέρη και να προκύπτει.. Η Πατησίων με την Αγίου Μελετίου στο νούμερο 151-153 συμβάλλονται. Κάποτε η Πατησίων απ’ ότι λένε το τερμάτιζε εκεί χωρίς η πολιτεία / πολεοδόμοι / συμφέροντα να δίνουν σημασία πιο δυτικά καθώς φαντάζομαι θα ήταν χωράφια μη προσοδοφόρα. Η λεωφόρος λοιπόν αρκούσε μέχρις εκεί να προσδώσει αίγλη στη πόλη και πάρα κει ας είναι μπούρμπερη.. καρόδρομος κλπ. Έλα όμως που τα χρόνια πέρασαν, η πόλης γιγαντώθηκε, ακίνητα όπως αυτό στη φωτογραφία Πατησίων και Αγίου Μελετίου γνώρισαν δόξα οικιστική, εμπορική κλπ και τώρα εγκατάλειψη και απαξίωση.. και μερικά μαγαζιά επί της λεωφόρου την λαίλαπα της επιδημίας και το κίνδυνο της λουκετοφορίας;

Όμως:


Η κυρία Αργυρούλα Πουράνη το βλέπει διαφορετικά. Το σημείο που επιχειρεί είναι πολύ κεντρικό, έχει πέρασμα εν δυνάμει πελατών, η ίδια έχει κύκλο δηλαδή πελατολόγιο και τρόπο να το διευρύνει αξιοποιώντας την εμπειρία της στην μαγειρική τέχνη και του μπουφέ από Σχολή και μεγάλα ξενοδοχεία των Αθηνών, το ταμπεραμέντο της επικοινωνίας, τη καλλιτεχνική φλέβα που εκφράζεται με ζωγραφική επί πάσης επιφανείας φαντάζομαι και την ατακαδόρικη διάθεση με στοίχους τραγουδιών ή δικούς της..

Και έτσι λοιπόν επιχειρεί και πορεύεται, εμπορεύεται και ντελιβερεύεται με επιτυχία δίνοντας ένα διαφορετικό στίγμα από τα συνηθισμένα εκεί στη γουστόζικη γωνιά του εκατόν πενήντα τρία (153) της Πατησίων. Ναι εδώ θα βρείτε την ιδία με την παρέα της να παρασκευάζουν το γκουρμεδιάρικο καφέ από ποιοτικό βραζιλιάνικο χαρμάνι τον περίφημο GORME COFFEE και να προσφέρουν τέχνη, φρεσκάδα και άρωμα στους επισκέπτες..

Και η φαντασία της «ΑργυΡούλας» και οι πρωτοβουλίες, και τα events, και τα suspense’s δεν έχουν όρια και τέλος που σίγουρα όταν έρθει η επόμενη μέρα από την βάσανο της επιδημίας θα είναι όρθια, χαμογελαστή ακόμη πιο έμπειρη και δυνατή να προχωρήσει και να κερδίσει όλη την Πατησίων, την Κυψέλη την Αμερική (βλέπε πλατεία) και βάλε. Της εύχομαι τα καλλίτερα.

https://goo.gl/maps/UN8CjJ7vqeZEN3iM7
https://www.facebook.com/City-icon-130269118879715

Περιμένουμε με αγωνία το suspense της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, είμαστε σίγουροι ότι η κυρία Ρούλα θα μας εκπλήξει. Παρακάτω αυτοσχέδιος στοίχος της Ρούλας και του υπογράφοντος το κείμενο
Χρήστος Ρουμελιώτης ΡΧΡ 8/2/2021

"Τρώω σπόρια, τρώω σπόρια
να μου φύγει η στενοχώρια..
Να σου φτιάξω ένα καφεδάκι
να σου φύγει το φαρμάκι.." (*)

"Η κατάσταση δεν πάει άλλο..
Ως εδώ και μη παρέκει..
Να μη ξεχάσω..
απ' τη Ρούλα να περάσω...
Να μου φτιάξ' το κέφι..
Πατησίων 100 πεντήντα 3
City icon café
Μ' όλα τα εφέ..
και τη Ρούλα
αυτοπροσώπως στο μπουφέ.." (**)
Συνστοιχουργία, (*) κ.Ρούλα, (**) Χρήστος, 8/2/2021








































































No comments:

Post a Comment