Έτοιμο σε λίγο το ταςκεμπάμπ σβησμένο με λευκό κρασάκι και λιμοντσελάκι και ντραμπουί ναι ουί ουί με μανιτάρια κ σκορδάκι κ κρεμμυδάκι κ λίγο κάρυ κ λίγα 4 πιπερακακια κ λίγο μούφα αλατάκι κ ένα δαφνοφυλλαράκι και λίγο μπαχαράκι και στο πιάτο συνοδευόμενο με φιογγάκι (φαρφάλες) μπαριλά-κι... ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
Παλαιότερη "του μπαμπά"
Δεν έχετε ξαναφάει!
Κεφαλόπουλα Αιγαίου πελάγους
Με σουπίτσα μυστική συνταγή Christ.fr
Άντε να σας πω τη συνταγή της σουπίτσας μπας σταματήστε να κλαίτε!
Εξ άλλου θα ισοσταθμίσει τα άχαρα κεφαλόπουλα Α.Π.
Δεν βλέπω ενδιαφέρον
Δεν βλέπω προσέλευση
Συνταγή σουπίτσας
Roux με κρασί κρεμμυδάκια λαδάκι βουτυράκι γαλατάκι πιπερακι αλατάκι λίγο μουστάρδα.
Αλεσμένα βραστά μπρόκολο κουνουπίδι πατάτα και όλα μαζί Α+Β να δέσουν στη φωτιά μια βράση.
Αν θέλουμε την "στρίβουμε" προς την ψαρόσουπα παντρεύοντας το λαδοζουμάκι από τα αγνά και παρθένα κεφαλόπουλα με την αγνή σουπίτσα...
Η ανωτέρω συνταγή θα προωθηθεί προς βράβευση από αγνούς καλλιτέχνες..:

«Το καλό φαγητό είναι αδιαπραγμάτευτη αξία! Είναι ένας σημαντικός παράγοντας των ανθρώπινων σχέσεων. Εχει σημασία πώς το επεξεργάζεσαι ή πώς το ξεφτιλίζεις. Στην ταινία λειτουργεί ως ένα μέσο για να εκφραστούν το πάθος, η αλληλεπίδραση μεταξύ δύο ανθρώπων, η ανάγκη να διεισδύσεις σε έναν άνθρωπο χωρίς λέξεις. Επίσης, το φαγητό μπορεί να μείνει στο μυαλό σου για πάντα αν φας κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Θεωρώ ότι οι σέφ είναι μεγάλοι καλλιτέχνες».




Σύμφωνα με το μύθο, η ομορφιά της Περσεφόνης θάμπωσε τον πανίσχυρο θεό του σκότους Πλούτωνα. Η γη άνοιξε και την κατάπιε. Αναζητώντας την, η Δήμητρα κατέφυγε στην Ελευσίνα.



No comments:
Post a Comment