Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

ΜΜΜΜΜ(5*)! τι γλύκα είναι αυτή! Οικογενεια-άδα Ρουμελιώτη, Χρήστου, Ιωάννας, Ιάσσονα, Σπύρου Χρήστου Junior


Έτοιμο σε λίγο το ταςκεμπάμπ σβησμένο με λευκό κρασάκι και λιμοντσελάκι και ντραμπουί ναι ουί ουί με μανιτάρια κ σκορδάκι κ κρεμμυδάκι κ λίγο  κάρυ κ λίγα 4 πιπερακακια κ λίγο μούφα  αλατάκι κ ένα δαφνοφυλλαράκι και λίγο μπαχαράκι και στο πιάτο συνοδευόμενο με φιογγάκι (φαρφάλες) μπαριλά-κι... ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!


Μυστική συνταγή "του Ιάσονα" :

Μενού: Κοτόπουλο με μακαρόνια και πεκορίνο που λέγεται ότι έχει καταγωγή από τις γαλλικές Άλπεις και δεν κρύβεται.. 


Άλλη συνταγή μίγμα για ψητό χοιρινό η κοτόπουλο στο φούρνο "του μπαμπά"

Μίγμα από λάδι τριμμένο δενδρολίβανο και θυμάρι κρασί άσπρο κρασί λίγο κόκκινο μουστάρδα λίγο λεμόνι λίγο Drambuie, 4 πιπέρια λιαστή τομάτα σε κομματάκια πολύ μικρά και όλα στο μπλέντερ. Ανακάτεμα με τις μπριζόλες και τις πατάτες και πρόσθεση σπόρους κάπαρης και μίνι αγγουράκια τουρσί και ο θεός της γεύσης βοηθός!





Παλαιότερη "του μπαμπά"
 
Να τα λέμε και αυτά!
Δεν έχετε ξαναφάει!
Κεφαλόπουλα Αιγαίου πελάγους
Με σουπίτσα μυστική συνταγή Christ.fr
Άντε να σας πω τη συνταγή της σουπίτσας μπας σταματήστε να κλαίτε!
Εξ άλλου θα ισοσταθμίσει τα άχαρα κεφαλόπουλα Α.Π.
Δεν βλέπω ενδιαφέρον
Δεν βλέπω προσέλευση
Συνταγή σουπίτσας
Roux με κρασί κρεμμυδάκια λαδάκι βουτυράκι γαλατάκι πιπερακι αλατάκι λίγο μουστάρδα.
Αλεσμένα βραστά μπρόκολο κουνουπίδι πατάτα και όλα μαζί Α+Β να δέσουν στη φωτιά μια βράση.
Αν θέλουμε την "στρίβουμε" προς την ψαρόσουπα παντρεύοντας το λαδοζουμάκι από τα αγνά και παρθένα κεφαλόπουλα με την αγνή σουπίτσα...
Η ανωτέρω συνταγή θα προωθηθεί προς βράβευση από αγνούς καλλιτέχνες..:
 


 
  
 
 
Συνταγή Αιγαίου "του Ιάσονα"
 


 


No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET