Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Πάμε Porto Rafti (Atiki) Πόρτο Ράφτη, Ακτη(κή), Αττική, 40 km από την Αθήνα

Ήταν μια βρόχινη ημέρα και ο προορισμός εξαιρετικός. Μόλις σαράντα χιλιόμετρα από την Αθήνα σε "ευθεία βολή" μέσω Αττικής Οδού. Κανένα παράπονο για το μαυρισμένο καιρό, τη θολή ατμόσφαιρα, το υγρό οδόστρωμα, την ήπια θερμοκρασία. Η πρόσκληση των φίλων θερμή, η υποδοχή και η φιλοξενία από καρδιάς. Τα πρόσωπα γεμάτα θετική ενέργεια, καλοσύνη και χαμόγελο, τα εδέσματα και θαλασσινά και γήινα με υψηλή βαθμολογία ποιότητας και εξυπηρέτησης.. και οι συνδετημόνες της παρέας Μαίρη & Πολυκράτης Ιωάννα & Χρήστος, καθόλου εύκολοι... Δύσκολοι καιροί; Ναι. Όμως αισιοδοξία, ελπίδα, αντιμετώπιση, λύσεις, μικρές χαρές, tips για τα κοινά, τα διοικητικά, τον πόλεμο, την ειρήνη. Ναι στις νέες γεύσεις "αλμυρά" λέγονται τα τοπικά χόρτα σε σαλάτα.. και οι καφέδες υπέροχοι σε "κατασκευή" σε γεύση και άρωμα, η θέα από το μπαλκόνι στο λιμάνι όλα τα λεφτά και το ντεκόρ άπαιχτο! Τελικά το Πόρτο Ράφτη, ένας θεός πάντως ξέρει ποίος ράφτης (χαχαχα!) και γιατί έδωσε το όνομά του στο παραθαλάσσιο χωριουδάκι της Ακτικής (*) με το γραφικό λιμανάκι.. σημείο φόρτωσης χαλικιών ίσως από τα ανέκαθεν "καλά" υποθέτω νταμάρια της περιοχής.. Σαν σε νησί λοιπόν, τόσο όμορφα είναι στης Μαίρης και του Πολυκράτη.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια ζεστή αγκαλιά για την όμορφη μέρα που μας πρόσφεραν. Χ & Ι 11/6/2022

(*) Ακτική το αρχαίο όνομα της νοτιότερης χερσονήσου της Βαλκανικής (Καραγάτσης) που ήθελε μετεξελιχθεί από Ακτή, Ακτηκή, Αττική.. με τα άπειρα λιμανάκια, νησάκια και ακρωτηριάκια..














No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET