Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Seiche à la Diepoise, σουπιές αλά Diepoise


Σουπιές a la Diepoise 

Ξεπάγωμα βράσιμο 
Μετά από 10-15 λεπτά
Τις βγάζω και τις κόβω με ψαλίδι κορδέλες 
Κρατάω το ζουμί στην άκρη 
Σε κατσαρόλα βάζω λάδι και βούτυρο
Σωτάρω λίγο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 
Σωτάρω μετά περισσότερο πράσσο ψ.
Ρίχνω τις κορδέλες.
Σβήνω με κρασί.
Ρίχνω αλάτι πιπέρι άσπρο. 
Λίγο μουστάρδα.
Τέλος τη κρέμα γάλακτος με προσοχή μη κόψει. Μία βράση.

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET