Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Roche - Glaxo



Μικρά νέα από το Negroponte Hotel *****

Αυξημένο είναι φέτος το ενδιαφέρον κορυφαίων εταιριών να πραγματοποιήσουν τα εκπαιδευτικά τους ταξίδια στο Negroponte Resort Eretria. Κατά την εβδομάδα λοιπόν 1-6/5/2007 η Roche πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο – animation – διασκέδαση με πολύ επιτυχία. Στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις και στα δωμάτια του ξενοδοχείου οι σύνεδροι εργάσθηκαν, χαλάρωσαν, και ξέφρενα διασκέδασαν. H Latin βραδιά εστέφθει με απόλυτη επιτυχία και το μπάρμπεκιου δίπλα στη πισίνα προσέφερε πλήρη ικανοποίηση στους συμμετέχοντας. Η Διεύθυνση του ξενοδοχείου ευχαριστεί θερμά τα στελέχη της Εταιρείας, την οργανωτική ομάδα του meeting και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων.

Η Κούβα στο ποτήρι σας ! (Αριστερά αφίσα της οργανωτικής επιτροπής της Roche)

Το Negroponte αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ένας ιδανικός τόπος συνδυασμού εκπαίδευσης χαλάρωσης και διασκέδασης ενδεδυμένος με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις από τους υπέροχους μπουφέδες του.


Δεν είναι ανάγκη να σας συστήσουμε την GSK αυτόν τον παγκόσμιο γίγαντα που ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο. Δεν χρειάζεται εμείς να πούμε τίποτα παρά να εσείς να διαβάσετε απ’ ευθείας το αγγλικό λογότυπο «GSK's mission is to improve the quality of human life by enabling people to do more, feel better and live longer». και να κάνετε κλικ εδώ για να καταλάβετε… Εμείς απλώς θα προσθέσουμε ότι τα 70 στελέχη της εταιρείας που συσκέφθηκαν στις αίθουσες μας πέρασαν όπως οι ίδιοι μας είπαν και έγραψαν «υπέροχα» «Όλα ήταν άψογα» και «πολλά πολλά συγχαρητήρια» στην ομάδα του ξενοδοχείου για το service που παρείχε. Η ανωτέρω συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 5-6/5/2007.

<<<<<>>>>>

Με την ευκαιρία αυτή του ανοίγματος των e-νέων από τον χώρος μας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όσους με οποιαδήποτε τρόπο μαθαίνουν όχι μόνο για την ύπαρξή μας αλλά και για τις ποιοτικές μας παροχές ό,τι διάγουμε τον τέταρτο (4ο) χρόνο λειτουργίας, είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε και να εξυπηρετήσουμε άψογα, συνέδρια, εκπαιδευτικά ταξίδια, σεμινάρια, επιχειρηματικές συναντήσεις, εκδηλώσεις γάμων, επετείων κλπ. Σκεφτείτε ότι δεν βρισκόμαστε καθόλου μακριά σας παρά μία ωρίτσα ας πούμε από την Αθήνα. Μπροστά μας βρίσκεται ο αεικίνητος Ευβοϊκός που μας - Σας παρέχει ένα μεγάλο του προνόμιο: την, σαν σε λίμνη, ηρεμία του. Τα δωμάτια, τα ποτά, τα φαγητά, η φιλοξενία εν γένει όλα είναι γνήσια και περιμένουν άφοβα να δειγματιστούν !

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET