Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Greece is ...me ?



Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης στη Philoxenia 2008
Α. Σπηλιωτόπουλος: "Η Ελλάδα είσαι εσύ"
Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2008

Κατά τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΟΤ στην 24η Έκθεση "Philoxenia", ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Φέτος, λέμε σε όλους τους επισκέπτες της Ελλάδας ότι "Η Ελλάδα είσαι εσύ", "Greece is you". Η Ελλάδα είναι ο κάθε ένας από εμάς γιατί, στη δική μας αντίληψη, οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Οι άνθρωποι δημιουργούν ιστορία, οι άνθρωποι δημιουργούν πολιτισμό, οι άνθρωποι δημιουργούν Τέχνη, οι άνθρωποι δημιουργούν παράδοση και τελικά οι άνθρωποι δημιουργούν αυτή τη μοναδική χώρα. Έτσι, κάθε Έλληνας αλλά και ξένος επισκέπτης αυτής της διεθνούς έκθεσης συνδέει τη χώρα μας με μια αυξημένη τουριστική συνείδηση. Συνδέει παράλληλα την έννοια της φιλοξενίας, του πολιτισμού, της παράδοσης, της ξεκούρασης με την ίδια την Ελλάδα. Γιατί στην Ελλάδα μπορείς να νιώθεις σαν στο σπίτι σου."

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ


Συμφωνώ κύριε Υπουργέ,
και κάνω ό,τι μπορώ
ως "φτωχός σερβιρόρος" κι' εγώ
μα απ' όλους πιό πολύ,
φυσικά η πολιτεία μπορεί
αλλά βλέπω ότι βράδυ-πορεί
και τη παρακαλώ λίγο να βιαστεί !

Χρήστος Ρουμελιώτης !
Post-γραφή:
Απίστευτο ! ο κ. Σπηλ-ιωτόπουλος εγκατέλειψε το Υπουργείο για ένα άλλο. Προφανώς θα έχει ανάγκη από το μεροκάματο, όπως και γω, και δέχτηκε τη μεταγραφή ! Αλίμονο τι θα κάνουμε without him ?

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET