Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Πρόσκληση - ΜΙΣΤΡΟΣ


Ξημέρωνε του Αγίου Φανουρίου όταν τα 5 παλικάρια μας, αναμμένες λαμπάδες έγιναν ολοκαύτωμα προσπαθώντας να προστατέψουν το χωριό μας από τη φωτιά. Στο τόπο που έχασαν τη ζωή τους κερδίζοντας την αθανασία, χτίσαμε ένα εκκλησάκι προς τιμήν «των παίδων εν καμίνω», αλλά και για τη μνήμη των παιδιών μας. Κι όταν κάθε χρόνο τέτοια μέρα θα ανεβαίνουμε να το λειτουργούμε, με τα στάρια και τις φανουρόπιτες στα χέρια, δεν θα ζητάμε από τον άγιο να μας φανερώνει πλούσιους γαμπρούς για τις κόρες μας, θέσεις στο δημόσιο για τα αγόρια μας, και τους τυχερούς αριθμούς από τα «λόττα» και τα στοιχήματα, που τόσο επίμονα και ξεδιάντροπα μας προτείνουν οι ταγοί μας μέσα από τις τηλεοράσεις να παίζουμε, για να γίνει καλύτερη η ζωή μας. Μόνο θα τον παρακαλούμε να μας φανερώνει τόπους και τρόπους για να υπερασπιζόμαστε πατρίδα και πίστη αλλά και την αντίληψη «να νοιάζεσαι για τον άλλον» γιατί έτσι να κάνουμε και εμείς , τα καμένα παιδιά μας.
Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009 ώρα 17.00 στους «Αγίους Παίδες εν καμίνω» στον Όλυμπο του Μίστρου που θα λειτουργήσουμε για πρώτη φορά.
Χρήστος Καρλατήρας
Δημήτρης Λιάσκος
Νίκος Τσαμπάσης
Δημήτρης Γιαπλές
Γιάννης Τσώκος
(Αναδημοσίευση πρόσκλησης κατοίκων Μίστρου Ευβοίας)

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET