Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Mελιτζανόρυζο !

Δίνω ψήφο παίρνω μελιτζανόρυζο !
Η Κυριακή τέσσερις Οκτωβρίου δύο χιλιάδες εννέα μας βρήκε όλους σπίτι. Τη Γιάννα, τον Σπύρο, τον Ιάσωνα, τον Χριστάκη και …μένα ! Μέρα ευχάριστη με ήλιο και ψήφο ! Το τελευταίο έχει γίνει πια ρουτίνα τα τελευταία χρόνια και από τη ψηφούλα μας εδώ που τα λέμε λίγα πράγματα ελπίζουμε ! Φυσικά δεν απελπιζόμαστε και η όρεξη ούτε και η έμπνευση μας κόβεται ! Πρωί – πρωί λοιπόν ο απόηχος των πλημμυρών της 11ης Σεπτεμβρίου στην Εύβοια, μας πότισε κάτι στίχους που αναγκαστήκαμε να τους καρφιτσώσουμε στο site μας βλέπε http://dokimos.over-blog.com και για τα γενέθλια της Γιάννας να τρέξουμε να βρούμε καλό κρασί : Chardonnay από το «ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ» και να μαγειρέψουμε ρολό χοιρινό στο φούρνο με δενδρολίβανο και θυμάρι. Τα ρολά τα έφτιαξε ο Λάμπρος ο χασάπης σπέσιαλ και μεις τα τσιγαρίσαμε με κρεμμυδάκι και τα σβήσαμε με κρασάκι. Σφηνούλες από σκορδάκι κρύφτηκαν μέσα στο τρυφερό κρέας, και όλα μαζί με πατατούλες καρέ στο φούρνο βλέπε φωτό.
Το Μελιτζανόρυζο !
Η ιδέα ξεκίνησε από τις βιο-μελιτζάνες του Βαγγέλη του Κόλλια από την Ερέτρια. Ας είναι καλά αυτός και το υπέροχο ρύζι της Τασίας ! Βαγγέλης και Τασία και μια χιώτικη συνταγή μας έδωσαν το μενού της ημέρας. Η υπέροχη καρυδόπιτα της Γιάννας (συνταγή θείας Σοφίας) θα ήταν το άριστο επιστέγασμα του γενεθλίου δείπνου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ όΛΟ ΧΑΡέΣ. Σε αγαπάμε πολύ. Χρίστος Παιδιά. Το εικαστικό ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φιλοτέχνησε ένας από τους γραφίστες της οικογένειας ο Χριστάκης ! Το μελιτζανόρυζο το μαγείρεψε ο γράφων και αν θέλετε τη συνταγή του κάντε κλικ εδώ παρακαλώ !

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET