Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Αγιος Θωμάς Μητήρ του Αγαπημένου


Σε απόσταση 51 χιλιομέτρων από την Ερέτρια βρίσκεται το χωρίον Άγιος Θωμάς, Βοιωτία. Ακριβώς πάνω στο λόφο με θέα το κάμπο της Οινόης, Σχηματαρίου, τα εργοστάσια της περιοχής αλλά και τον Ευβοϊκό τη Χαλκίδα και τα ψηλά βουνά της. Τα χιλιόμετρα δεν είναι πολλά και προσφέρονται να τα ακολουθήσει ο επισκέπτης για να φτάσει εκεί, να απολαύσει πάρα πολύ καλό κρέας στις ταβέρνες και να επισκεφθεί το εξοχικό εκκλησάκι (H Παναγιά της Λιάτανης) στην άκρη του χωριού.
'Οχι μακριά από τον Άγιο Θωμά βρίσκεται ένα πολύ μικρό γραφικό χωριουδάκι "Κλειδί" πάνω στη πλαγιά της οροσειράς της Πάρνηθας. Είναι πολύ μικρούλι και πολύ συμπαθητικό. Με την όμορφη εκκλησιά του τον Αγιάννη. Με τη σοφή γριούλα στο ρόλο του ιδιοκτήτη και καφετζή του πιο μικρού καφενείου της Ελλάδας! (πρέπει να την γνωρίσουμε!).
Και πιο πίσω ανάμεσα στα δύο χωριά ένα πολύ μεγάλο μοναστήρι. ¨Η Μητήρ του Αγαπημένου" με μεγάλη επισκεψιμότητα από Αθήνα. Ας είναι καλά οι μοναχές που δέχονται και φροντίζουν τους επισκέπτες ! (Πληροφορίες για το χωριό "Κλειδί" και για το μοναστήρι μας έδωσε ο Κυριάκος Μιχάλης, κάτοικος του χωριού Κλειδί και εργαζόμενος στη SEPTONA).

1 comment:

george zoitsis said...

Ευχαριστούμε θερμά για την προβολή του χωριού μας. Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε πως πολύ πριν φθάσετε στον Άγιο Θωμά στο λόφο της αρχαίας Τανάγρας υπάρχει το εκκλησάκι του Αγίου Θωμά 12 αιώνα.
Περισσότερα για τον Άγιο Θωμά την ιστορία του και τις ομορφιές του μπορείτε να δείτε στο www.agiosthomas.eu.

FIND A JOB IN CAREER JET