Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Ο Βασιλιάς της Ασίνης


Αργιά και Πού οι Σκέψεις (μου) επισκέπτονται την Αργολίδα. Τούτη τη φορά ταξίδεψαν νύχτα Ερέτρια – Ναύπλιο 3/8/2010 και ξεδίψασαν στον Άγιο Ανδριανό 4/8/2010. Την άλλη μέρα το απόγευμα πήγαν να δουν το φίλο τους το Βασιλιά που κατοικεί στο Καστράκι της Ακρόπολης της Ασίνης ! Είναι Αλήθεια ότι δεν τον βρίσκεις όποτε θες. Κινητό δεν έχει. Μόνο από τον Όμηρο και το Σεφέρη μπορείς να μάθει κανείς που βρίσκεται ! Α ναι και από τη Μιδέα επίσης που είναι φίλη του, και που οι Σκέψεις την επισκέφθηκαν πρόσφατα! Τον είδαν να κάθεται σκεπτικός πάνω στο βράχο μέσα στην προσωπίδα του και να αγναντεύει το κόλπο… Γύρω του αόρατοι στρατιώτες – ναύτες πηγαινοέρχονταν φέροντας νέα από το κάμπο και την Αργολική θάλασσα.
«Στις αχτές στρατηγέ μου λουόμενοι χαίρονται τον αυγουστιάτικο ήλιο και τα γαλάζια κόλπα του Αργολικού. Παιδάκια κοιτούν με λαχτάρα και δέος το νερό. Μεγάλοι μετρούν με απλωτές τις αντοχές τους και τυπώνουν με το βλέμμα τους το απύθμενο μπλε. Κανένα πλεούμενο δεν φαίνεται να μας απειλεί. Στο βάθος στη Candia κάποιος αρχιτέκτονας έχτισε ένα μοντέρνο κάστρο για καλοπέραση λένε. Όμορφο είναι. Δεν μπήκαμε μέσα… Ο ήλιος λάμπει όλη μέρα, Το απογευματάκι πριν την δύση του παίζει με τα συννεφάκια κρυφτούλι . Η Μιδέα καλά είναι. Σου στέλνει χαιρετίσματα. Το κάστρο της όμως… Τελείωσε και ο νέος δρόμος που ενώνει τις Μυκήνες με την Τίρυνθα ! Περνάει και από το γειτονικό (εγκαταλελειμμένο) Καστράκι της αρχαίας οδού προς την Επίδαυρο... Και το κάστρο μας στρατηγέ μου έχει πρόβλημα. Να η κεντρική πύλη του έχει καταρρεύσει και μερικά άλλα σημεία θέλουν επισκευή… Ο Χρόνος ξέρετε !!!»
Οι Σκέψεις θεώρησαν σωστό να μην ενοχλήσουν τον βασιλιά. Σίγουρα θα μειδιούσε μέσα από την χρυσή του προσωπίδα του βλέποντας τους ανθρώπους να βαδίζουν προς το μέλλον αναπολώντας το παρελθόν και αναπαριστάνοντας το με κάποιο είδωλο…

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET