Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Πάμε Στενή Ευβοίας

Από την Ερέτρια δεν είναι μακριά η Στενή. Οι σκέψεις και οι ρόδες συνταξίδεψαν για 45 λεπτά κατά μήκος μιας υπέροχης διαδρομής και βρέθηκαν στην αγκαλιά της Δίρφυς στο χωριό Στενή. Το άφθονο πράσινο και το οξυγόνο απελευθέρωσαν γρήγορα τη καλλίγραμμη γραφή "Μ.Ζ." η οποία μας χάρισε το ανεπανάληπτο κειμενάκι που ακολουθεί:
Σύντομο οδοιπορικό στο χρώμα, στον ανοιχτό ορίζοντα και την παράδοση της Μικρής Ελβετίας της Κεντρικής Εύβοιας. Γοητευτική απόδραση από την ιστορική Ερέτρια, σε μια κοντινή απόσταση μιας ώρας, με προορισμό το ημιορεινό καταπράσινο τοπίο της Στενής: Συνδυασμός αλπικού τοπίου και ελληνικής αυθεντικότητας και διαφάνειας πλαισιωμένο από τις μύριες αποχρώσεις του πρασίνου, με την βιοποικιλότητα της Φύσης να θριαμβεύει στο πέρασμα των αιώνων, παρά τις ιδιαιτερότητες της κλιματικής αλλαγής. Η καταπράσινη Δίρφυ, στεφανωμένη από την αύρα των μύθων που την ακολουθούν στην μακραίωνη πορεία της, με τα πλατάνια, τις πευκόφυτες πλαγιές και τα κελαριστά νερά να δροσίζουν τον επισκέπτη και να συντροφεύουν τα βήματά του, ανάμεσα στους ήχους της φύσεως με τα τζιτζίκια να δίνουν τον τόνο, το μεσοκαλόκαιρο, καθηλώνει αυτούς που αναζητούν τη γνησιότητα της ομορφιάς! Στις πλακόστρωτες πλατείες, συντροφιά με τη λεπτότητα που η φύση και η παράδοση επιβάλουν, αξίζει να σταματήσουμε για να αφουγκραστούμε το πέρασμα της ζωής. Μέσα από τη συναυλία του θροΐσματος των φυλλωμάτων, ατενίζοντας μακριά τις βουνοκορφές, που δέχονται φιλόξενα την αλλαγή των εποχών με χρώματα και εικόνες που εναλλάσσονται ας βιώσουμε με αισιοδοξία και πίστη την ευτυχία της ύπαρξής μας, την ευτυχία να ζεις, να αισθάνεσαι και να πορεύεσαι, σμιλεύοντας μέσα σου το προσωπικό σου δημιούργημα, που λέγεται «ψυχή» και σου ανήκει καθ’ ολοκληρία. (Μ.Ζ) 26/8/2010

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET