Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Post από το blog του http://www.nestoriohotel.gr/el/blog

Ο Αύγουστος που διέρχεται από την πόρτα μας και τις καρδιές μας είναι ένας καλός Αύγουστος γιατί ο άνθρωπος αποφορτίζεται, χαλαρώνει από τα προβλήματα και τις σκέψεις και απολαμβάνει τις διακοπές του. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου Nestorion χαίρονται ιδιαίτερα που υποδέχτηκαν, γνώρισαν τους τελευταίους μήνες και εξυπηρέτησαν απλούς αλλά σημαντικούς ανθρώπους από το εξωτερικό (Αυστραλία, Βραζιλία, Αμερική, Ρωσία, Ρουμανία, Ολλανδία, Σερβία, Κύπρο, Κίνα, Γεωργία, Νορβηγία, Νιγηρία) και την Ελλάδα, από πολλές πόλεις.
Αξέχαστοι θα μείνουν η κυρία Κωνσταντίνα από το Βόλο και η κυρία Βασιλική με τον κύριο Ανδρέα από την Θεσσαλονίκη που ένα πρωί άνοιξαν την καρδιά τους με τα καλά τους λόγια για την ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου "Εδώ δεν νιώθουμε ότι είμαστε σε ξενοδοχείο. Είναι σαν να βρισκόμαστε σπίτι μας. Η κυρία Μαρίνα φροντίζει προσωπικά για τον καθένα. Και η Ελένη το ίδιο. Ο χώρος είναι ευχάριστος απλός και ζεστός, το πρωινό πλούσιο και γευστικό ακόμα και με αυγά από το κτήμα... Περάσαμε ωραία" Η συζήτηση έχει και συνέχεια σε θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος που θα αναφερθούμε άλλη φορά!

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET