Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Πειραιά θέλετε; ή Μικρολίμανο; ή Πειραιώτικη Ακρόπολη δηλαδή Καστέλα ή παραλία Κουμουνδούρου; ή Μαρίνα Ζέας; Η απάντηση πάντως είναι μία: Cavo D' Oro Hotel! δοκιμάστε το να δείτε!

To Cavo D' Oro είναι ένα θεϊκό ξενοδοχείο τοποθετημένο στη πλαγιά ενός λόφου που στην αρχαιότητα εθεωρείτο η Ακρόπολη του Πειραιά. Τόσο στο παρελθόν όσο και σήμερα η σχέση του ξενοδοχείου με τα τρία λιμάνια είναι σχεδόν ..ερωτική. Από τα μπαλκόνια των λουoμένων με γαλάζιο φως δωματίων του θα ερωτευτείτε την παραλία Κουμουνδούρου θα ονειρευτείτε με ανοιχτά τα μάτια τη φυγή στο πέλαγος ή το νόστο από μέρη εξωτικά.. Εδώ η πρόκληση είναι μεγάλη και δεν θα αντισταθείτε να εξερευνήσετε το τοπίο αυτό. Εμείς θα βοηθήσουμε φωτογραφικά και όπως αλλιώς μπορούμε..
Από το ξενοδοχείο, σε σχεδόν νησιώτικο περιβάλλον και ανάμεσα σε κλασσικά ανακαινισμένα σπίτια θα κατηφορίσετε για να γνωρίσετε τα εστιατόρια του Μικρολίμανου. Θα δυσκολευτείτε βέβαια να επιλέξετε γιατί το ένα είναι καλλίτερο από το άλλο.. 
Η άλλη ερωτική πρόκληση βρίσκεται νοτιοδυτικά και ονομάζεται Ζέα ή αρχαίο λιμάνι; δημητριακό; μαρίνα; ένα εσωστρεφές αστέρι με λευκές αιχμηρές αχτίνες;  Όπως θέλετε πάρτε το.. Εύκολα μπορείτε να μάθετε την ιστορία του. Αυτό που ενδιαφέρει όμως είναι το παρόν και το υπέροχο θέαμα που προσφέρει. Συνδυάσετε με ένα καφέ στο πανοραμικό πολυκοσμικό κέντρο που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο..
Φοβόμαστε ότι η σχέση μόλις εκδηλώθηκε και η εμπειρία μας λέει ότι ότι ο έρωτας θα εισχωρήσει σε βάθος.. χρόνου, χώρου και τόπου! Είδομεν. Για κρατήσεις παρακαλώ  τηλεφωνήστε στο +302104113744 e-mail: piraeus.cavodorohotel@gmail.com Η κυρία Στέλλα ή η κυρία Ειρήνη ή η κυρία Μιρέλα ή ο κύριος Φώτης ή η κυρία Φαίη θα κάνουν τα πάντα να σας εξυπηρετήσουν.
Μείνετε μαζί μας θα σας πούμε ό,τι γνωρίζουμε για την περιοχή και ευρύτερα και φυσικά για το ιστορικό κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο Cavo D' Oro που την καλλιτεχνική, ιστορική και εμπορική δόξα του θα την ζήλευαν πολλά ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής.
Πειραιά θέλετε; ή Μικρολίμανο;  ή Πειραιώτικη Ακρόπολη δηλαδή Καστέλα ή παραλία Κουμουνδούρου; ή Μαρίνα Ζέας; Η απάντηση πάντως είναι μία: Cavo D' Oro Hotel! δοκιμάστε το να δείτε! Εδώ φωτογραφίες παραλίας και εγκαταστάσεων "Κουμουνδούρου"






















































































































































































No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET