Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Νέα παράσταση ΕΜΜΟΝΗ στο Λουτράκι από το θέατρο Περιγιαλίου

Η παράσταση του θεάτρου Περιγιαλίου ‘’ΕΜΜΟΝΗ’’ της πειραματικής σκηνής μεταφέρετε στο νέο χώρο ‘’ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ’’ στο Λουτράκι 28ης Οκτωβρίου 41
2 Τελευταίες παραστάσεις: Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 και Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 ώρα 8:30 μ.μ
Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας απαραίτητες οι κρατήσεις στα τηλέφωνα : 6977736813 & 6973803911 ‘’ΕΜΜΟΝΗ’’ / Πειραματική / (βασισμένο στο μυθιστόρημα του John Fowles‘’Ο Συλλέκτης’) / Από 15 ετών και άνω. Με αφορμή την αναγκαστική συνύπαρξη ενός άντρα κ μίας γυναίκας το έργο περιγράφει τη διαμάχη ανάμεσα στις διαφορετικές επιθυμίες και επιδιώξεις των δύο αυτών ανθρώπων που τους χωρίζουν έντονες κοινωνικές διαφορές, μελετώντας με απίστευτη οξυδέρκεια τις έννοιες της εμμονής και της εξάρτησης.
Θεατρική διασκευή κ Σκηνοθεσία: Γωγώ Ξανθάκη / Μουσική επιμέλεια: Κώστας Μπίσδας / Παίζουν: Κώστας Μπίσδας, Γωγώ Ξανθάκη.

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET