Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Ενας πρωϊνός εκστατικός περίπατος, γύρω από την Ακρόπολη, ATHENS WAS, discover Athens is, enjoy the most magical corner of the historical city, the very first great step of Acropolis!


Ενας πρωϊνός εκστατικός περίπατος
Ο γύρος της Ακρόπολης σε 2 ώρες (;) Μια απέραντη φυσική ομορφιά με τις πινελιές των θεών, των "αγίων" και των ανθρώπων του χτες και του σήμερα ελίσσεται κάτω από την Ακρόπολη. Με το βλέμμα και την κάμερα στραμμένα στον γαλάζιο ουρανό, τις λεπτομέρειες των ακρόβραχων της Ακρόπολης αλλά και των παρασιτικών μικροσυμφεροντολογικών μικροκατοικιών (Αναφιώτικων, των εκκλησιών και του μουσείων γύρω της), θελήσαμε ψυχοτροπικά σαν σε άλλη εποχή σαν σε άλλο τόπο να την ρουφήξουμε.. Σαν παραισθησιογόνα, αρχαίοι ναοί, ρόδια, ελιές, επιγραφές, ανάγλυφα, κυπαρισσοκορυφές, καλοκρυμμένα και καλοσυντηρημένα θεμέλια ενός πολιτισμού 2.500 χρόνων αποθανατίζονται από χιλιάδες μάτια και μεταφέρονται μακρυά μακρυά. Μια ποία η αφορμή; Κίνητρα βέβαια υπάρχουν ανακαλύψτε τα. Αφορμή μία λέξη πολύ κοινή αλλά εύστοχα τοποθετημένη πίσω από μιαν άλλη WAS behind ATHENS that is "ATHENS WAS".. Η ομορφιά λοιπόν του "WAS" που κρύβεται στο σήμερα "IS".. Με συγχωρείτε φίλοι μου αλλά η καλή Βαρβάρα πταιει.. Η κ.Βαρβάρα Ρένζτου chef de reception του HOTEL ATHENS WAS μας ανέλυσε διεξοδικά την επωνυμία του ξενοδοχείου που βρίσκεται στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5 και προχώρησε ακόμη πιο βαθειά στις σκέψεις της και την φιλοσοφία της.. όλα δεν μπορούμε να τα πούμε όλα γιατί οι λέξεις δεν επαρκούν.. ξεκινήστε και σεις να ενθεογεννάτε και να ονειρεύεστε..
http://www.athenswas.gr/en

Contact us at +302109249954
5, Dionysiou Areopagitou Str.
info@athenswas.gr








































































































































































































No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET