Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Πολλές θέσεις εργασίας μαγείρων στα εστιατόρια του Village Beach Hotel Rhodos. Γνωρίστε και τη Ρόδο. Περιβάλλον και συνθήκες άριστες αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας.

Ψάχνετε για εργασία; Αναζητείτε υπεύθυνο θέση; έχετε καλή προϋπηρεσία; είστε τολμηρός, δημιουργικός και εξελίξιμος; είστε επαγγελματίας; είστε συνεργάσιμος; μπορείτε να υποστηρίξετε μεγάλη ξενοδοχειακή επιχείρηση με τις μαγειρικές σας γνώσεις και ικανότητες; αν ναι.. να η ευκαιρία.. στη Ρόδο στο Κιοτάρι.. ζητείται πεπειραμένος Β' Μάγειρας ο οποίος θα εργασθεί απογευματινή βάρδια κάτω από τις οδηγίες του chef του ξενοδοχείου ώστε να φέρει εις πέρας απαιτητικό έργο.. Το ξενοδοχείο Rodos Village Beach Hotel είναι ένα γνωστό, πρώτης κατηγορίας ξενοδοχείο στη Ρόδο. Βρίσκεται στη νότια παραλιακή ζώνη της Ρόδου, δίπλα στο χωριό Ασκληπειό με τις όμορφες παραλίες, 12 χλμ. από τη γραφική Λίνδο και μόλις 22 χλμ. από τη διάσημη παραλία Πρασονήσι. Αυτό το εξαιρετικό resort δημιουργήθηκε για να ξεπεράσει τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού επισκέπτη, παρέχοντας μοναδικές υπηρεσίες σ’ ένα πανέμορφο περιβάλλον. ΠΡΟΣΟΧΗ Και άλλες θέσεις εργασίας γύρο από τη κουζίνα ζητούν κάλυψη και αναζητούνται επαγγελματίες. Τηλέφωνο επικοινωνίας με τον αρμόδιο για τις προσλήψεις κύριο Δημήτρη Κλεαγκώνη +306937351902, kleagonis@gmail.com

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET