Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Kakovatos, Zaharo, Pyrgos, Peloponissos Κακόβατος, Ζαχάρω, Πύργος, Πελοπόνησσος, www.kakovatos-studios.gr, car rental company www.ansa.gr

Δεν είναι και λίγο να ξεφύγεις από τον τροχό της Αθήνας και να μπείς στην τροχιά της  Πελοποννήσου η οποία στο γυρισμά της προσφέρει πολύ θεαματικό και θεματικό περιβάλλον άπειρες ενναλλαγές της  φύσης, από βουνό, πεδιάδα, οργιώδηβλάστηση, καλλιεργημένα και ακαλλιέργητα χωράφια, μποστάνια, καρποφόρους ορίζοντες, εντυπωσιακές χαράδρες και υποσχόμενες οροσειρές που βλέπουν θάλασσα. Ταυτόχρονα χιλιομετροφάγοι δρόμοι φροντίζουν να σου υπόσχονται και ταυτόχρονα να σου αφαιρούν τα όνειρα...Οσα δεν προφταίνει λοιπόν ο νούς να τυπώσει και τα μάτια να διακρίνουν όσα η πένα δεν έχει όρεξη ή χρόνο να γράψει, τόσο πιό πολύ ο φακός διψά να καταγράψει στη φηφιακή του μνήμη.. Ετσι λοιπόν μπήκε σε λειτουργία ο αυτοματισμός των σύγχρονων μέσων και με πότε πετυχημένες και πότε ατυχείς κινήσεις κατόρθωσε τα περαιτέρω.. Δείτε παρακάτω τις εικόνες και βγάλτε συμπεράσματα. Οσα περιήλθαν στην αντιληψή μας από τις τοπικές συνταντήσεις με παράγοντες και προσωπικότητες ο γράφων θα υποχρεωθεί στο τέλος να προσθέσει ή να σχολιάσει.

Εν τάχει περί Κακοβάτου.
Το όνομα παραπέμπει σε πυκνή βλάστηση, δύσκολο πέρασμα και τα συναφή όπως συχνά αρμόζουν στις πεδιάδες της παράλιας Πελοποννήσου. Κάθε άλλο όμως σήμερα σημβαίνει το αντίθετο καθώς η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη. Ο σιδηρόδρομος παρέμεινε "κακόβατος" καθώς εγκαταλήφθει από τους "ειδικούς".. Οι γραμμές φορτωμένες χορτάρια και βάτα καθώς και ο ετοιμόροπος σταθμός παραμένουν για ..εικαστικούς ή φωτογραφικούς λόγους..
Οι εντυπώσεις από την επίσκεψη του χωριού είναι άριστες.. Η πλατεία, τα μαγαζιά, τα λουλουδοφορτωμένα μπαλκόνια, οι με τις μωβ καμπανούλες στεφανωμένοι φράκτες, τα πέτρινα σπίτια είναι γεμάτα αγάπη, χελιδονοφωλιές και χρώμα. Οι κάτοικοι φιλόξενοι και γλυκύτατοι. Σίγουρα έχουν καλλιτεχνικές φλέβες και οικολογικές ευαισθησίες γιατί έτσι δείχνουν τα έργα τους. Κάπου στο κέντρο βρίσκεται και ο πολιτιστικός τους σύλλογος και κοντά στην εκκλησία το αγροτικό ιατρείο..
Απο τις προσωπικότητες του χωριού γνωρίσαμε την οικοδέσποινα κυρά Γλυκερία ιδιοκτήτρια του καφενείου "Ελληνικόν" και φωτογραφίσαμε τα έργα της εγγονής της 'Εφης (βλέπετε φωτογραφίες) τηλέφωνο +302625033877.
Η κυρία Ελένη Κάππου διαχειρίζεται τα http://www.kakovatos-studios.gr τα οποία σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα για διαμονή. Φιλόξενο περιβάλλον, λουλούδια, καθαριότητα, χρώματα και άνεση. Η θάλασσα 300-400 μέτρα. Απειρες δυνατότητες τοπικών εκδρομών. Τηλέφωνα: +306955185855, e-mail: info@kakovatos-studios.gr, +302625032559
Η απόδραση πραγματοποιήθηκε με αυτοκίνητο της www.ansa.gr τηλ. +302109216304, Συγγρού 27Β, Αθήνα.

































































































































































ΤΕΛΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET