Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Πάμε Αλεποχώρι, Καθαρά Δευτέρα, 07-03-2022, Αγώνας Δρόμου 3,333 μ. επί 3, ενήλικων και μ. παιδιών, πέταγμα αετού, δείτε 90 φωτογραφίες

Για μια ακόμη χρονιά αποφασίσαμε να πάμε στο Αλεποχώρι για Καθαρά Δευτέρα. Εκεί σταθερά εδώ και 14 χρόνια μια ερασιτεχνική ομάδα νέων, που εργάζεται επαγγελματικά και ομαδικά με επικεφαλής τους Στέλιο Τσαλίκη, Παναγιώτη Χαρατσή και Χρίστο Ρουμελιώτη (Junior) οργανώνει μια υπέροχη γιορτή που καλεί σε ευγενή άμιλλα νέους, γέρους, γονείς, παιδιά, νεαρά ζευγάρια μέσω ενός υπέροχου κυκλικού δασικού δρόμου μέσα από πεύκα και δίπλα στα υπέροχα ανατολικά χείλη του Κορινθιακού. Η κυκλική διαδρομή είναι περίπου 3,333 χιλιόμετρα και καλούνται οι συμμετέχοντες να την πραγματοποιήσουν σε 3 φορές/γύρους. Τα βραβεία είναι χειροποίητες ξυλόγλυπτες κατασκευές της ομάδας με ζωγραφιές του Χρήστου Ρουμελιώτη (Junior), ζωγράφου. Φέτος λόγω κορωνοϊού δεν επιτρέπετο το από κοινού φαγητό και το γλέντι. Έτσι οι παρευρεθέντες που ήρθαν όλοι με ΙΧ απόλαυσαν την λιακάδα, μάζεψαν υπέροχα λουλουδάκια, πέταξαν του αϊτούς των μικρών και γενικά χάρηκαν την ημέρα. Φυσικά οι νικητές ανταμείφθηκαν και επευφημήθηκαν δεόντως. Ο κάθε ένα μετά το πέρας της εκδήλωσης ιδίοις μέσοις εξασφάλισε υπέροχο εξοχικό νηστίσιμο γεύμα ή ψαρικά στις ταβέρνες της παραλίας του Αλεποχωρίου ή της Ψάθας. Η κυρία Καρίνα χάρισε στους μικρούς φίλους και το αίνιγμα της ημέρας.
Πουλί χωρίς φτερά
Ψυχή δεν έχει και πετά
Τι είναι;
Οι εκπλήξεις της ημέρας ήσαν τρείς. Πρώτον οι υπερωνόβιες ελιές του μοναστηρίου (;) Οι ιδιοκτήτες τους τις είχαν φροντίσει και έμοιαζαν κούκλες και πανέτοιμες αν και υπεργερασμένες να καρποφορήσουν! Δεύτερον ένα μικρό εκκλησάκι στις παρυφές το δάσους αφιερωμένο στην Ζωοδόχο Πηγή ή τον Άγιο Δημήτρη όπως μαρτυρούσαν δύο εικόνες στη κλειστή πόρτα. Το τοπίο πανέμορφο επιβλητικό με τα πουρνάρια, τους σκίνους, τα πεύκα και δεκάδες φυτά και αγριολούλουδα. Οι φωτογραφίες το μαρτυρούν. Τρίτον και τέλος σε μια στροφή σε μια από τις κορυφές του Κιθαιρώνα επιστρέφοντας στην Αθήνα μέσα από ένα υπέροχο καταπράσινο τοπίο συναντήσαμε και τα ερείπια ενός σίγουρα μυκηναϊκού ορεινού φυλακίου. Σημειωτέον ότι η περιοχή τόσο στο Αλεποχώρι και στη Ψάθα υπάρχουν μεγάλης σημασίας αρχαιολογικοί τόποι κατάλληλα αναδειγμένοι. Άλλα αυτά θα είναι το αντικείμενο μιας ειδικής επίσκεψης μια άλλη φορά. Δείτε και τις εντυπώσεις μας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο tag μας Πάμε Αλεποχώρι.
 






























































































No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET