Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Πάμε Μικρολίμανο, Mikrolimano, Πειραιά, Ακτή Κουμουνδούρου, Akti Koumoundourou, Cafe Lounge Bar, BIZZ, Τηλ. +30 210 4115344

Μικρολίμανο Bizz Cafe

Σίγουρα στο Μικρολίμανο όλα έχουν αλλάξει προς το καλλίτερο. Από καιρό οι αρχές αποφάσισαν να αναβαθμίσουν τον υπέροχο αυτό τοπίο με σοβαρές σύγχρονες υποδομές. Πληροφορίες για το νέο Μικρολίμανο σίγουρα θα βρείτε αν χτυπήσετε στο google άπειρες και αυτό ευχαρίστως το αναλαμβάνουν αρμόδιοι και μη, άλλοι από πραγματική αγάπη για το Πειραιά, άλλοι για να ευλογήσουν τα γένια τους. Εμείς εδώ θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι το Cafe Lounge Bar ΒΙΖΖ είναι ένα διαμάντι που λάμπει στην είσοδο του μικρολιμανιού. Κατά αρχάς διαθέτει για τους πελάτες δωρεάν Parking, πράγμα απόλυτα αναγκαίο για τους επισκέπτες. Άνθρωπος του μαγαζιού ευγενικά θα σας υποδεχθεί και θα σας κατευοδώσει. Ο Ferhad Shafiee (Φερέε) σας πλησιάσει θα σας χαιρετίσει εγκάρδια και θα σας ενημερώσει για τις επιλογές καφέ, ποτού και ορεκτικών εδεσμάτων. Ήδη ο καφές είναι Illy και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Το καραφάκι του τσίπουρου με το πλατό των αλλαντικών, προσούτο και των τυριών, αποξηραμένου σύκου, ακόμα και σταφυλιού είναι η πιό ευχάριστη έκπληξη που δεν αργεί καθόλου να συμβεί και γρήγορα να καταναλωθεί.. από τα λαίμαργα μάτια και στόματα. Παράλληλα στο κάδρο ή στην ζωντανή οθόνη αν θέλετε μπροστά σας απλώνεται το λιμανάκι χωρίς ούτε ένα τσάκισμα από κάποιο κυματάκι και ένας νεοφτιαγμένος πεζόδρομος στα χείλη του προσφέρεται για περίπατο. Γύρω γύρω σαν σταφύλια κρέμεται κόσμος στα διάφορα μαγαζιά και που φαίνεται ότι απολαμβάνει με χαμόγελο και όρεξη τη παρέα τη θάλασσα και το κρασάκι.. Μια θεία αρμονία σε ένα πανέμορφο το πιό γραφικό σημείο της Πειραϊκής Ακτής / Ριβιέρας. https://goo.gl/maps/iZcnszCmw1We2tcC9 Τηλ. +30 210 4115344. Άφοβα, βιαστείτε, τηλεφωνήστε. Γράφει ο Χρ.Ρ.
 
 






























No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET