Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Πάμε Πάσχα 2022, κέντρο Αθήνας, Σύνταγμα Μοναστηράκι, Greece, Athens, Syndagma, Monastiraki, μια συνομιλία με Skrekos Petros από fb

Monastiraki Athens

Skrekos Petros
Η Αθήνα την άνοιξη είναι πολύ ωραία Χρήστο καλό Πάσχα να έχουμε
Christos Spyridonos Roumeliotis
Skrekos Petros
Nαι εμείς που την έχουμε συνηθίσει δεν μας φαίνεται αλλά ισχύει γιατί το ακούω τυχαία. Παρτέρια με εποχιακά φυτά δίνουν χρώμα και κερδίζουν τα βλέμματα των επισκεπτών. Νέα πανέμορφα ξενοδοχεία ξεφύτρωσαν μέσα από παλιά κλασσικά κτίρια. Το εμπορικό κέντρο έχει σουλουπωθεί σε μεγάλο βαθμό βάσει προγράμματος που έχουν ξεκινήσει προηγούμενες κυβερνήσεις. Τα τουριστικά μαγαζιά στο Μοναστηράκι και τα καφέ δίνουν τον τόνο. Ξένοι επισκέπτες κυκλοφορούν Σύνταγμα Μοναστηράκι. Αδικαιολόγητα κάποια έργα βιτρίνας στο Σύνταγμα καθυστερούν με τα κουρέλια της περίφραξης τους να ανεμίζουν.. κ ευτυχώς πολλοί τα βλέπουν και λίγοι καταλαβαίνουν γιατί.. η Αθήνα έχει πάνω από 200 εμφανή ξενοδοχεία και μερικά εξ αυτών είναι με έξυπνη είσοδο με πληκτρολόγιο. Από τις επισκέψεις μου σε αυτά για εμπορικούς λόγους βρήκα καταπληκτικούς νέους και νέες επαγγελματίες ξενοδοχουπαλλήλους που γνωρίζουν άριστα τα της φιλοξενίας σε ένα μεταμοντέρνο περιβάλλον.. βέβαια όχι χωρίς προβλήματα.. Σε άλλη ανάρτηση φωτογραφίες μια προς μια από τα ξενοδοχεία που επισκέφθηκα.. Καλό Πάσχα φίλοι μου φορέα αισιοδοξίας και αγώνα για ένα καλύτερο ειρηνικό αύριο..














































 

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET