Pages

Seiche à la Diepoise, σουπιές αλά Diepoise


Σουπιές a la Diepoise 

Ξεπάγωμα βράσιμο 
Μετά από 10-15 λεπτά
Τις βγάζω και τις κόβω με ψαλίδι κορδέλες 
Κρατάω το ζουμί στην άκρη 
Σε κατσαρόλα βάζω λάδι και βούτυρο
Σωτάρω λίγο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 
Σωτάρω μετά περισσότερο πράσσο ψ.
Ρίχνω τις κορδέλες.
Σβήνω με κρασί.
Ρίχνω αλάτι πιπέρι άσπρο. 
Λίγο μουστάρδα.
Τέλος τη κρέμα γάλακτος με προσοχή μη κόψει. Μία βράση.

No comments:

Post a Comment