Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Sylor



Negroponteresort News 057
Ερέτρια, Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2008
Γράφει: ο Χρίστος Ρουμελιώτης
Topics : Λίγα λόγια – λίγες εικόνες
Σχετικές Εταιρείες : SYLOR

SYLOR όπως λέμε SY-λβια και LOR-εντς

Τα εικοσάχρονά της γιόρτασε φέτος 17-19/10 η SYLOR με συνέδριο - σεμινάριο τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων της και νέους μεθόδους πωλήσεων στο Negroponte Resort Eretria, προσθέτοντας έτσι και μια νέα «πεντάστερη» αξία στo image της με τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του εξαιρετικού αυτού ξενοδοχείου. Η επιτυχία του συνεδρίου οφείλει πολλά στο super team της οικογένειας Πεταλίδη Πατήρ Μήτηρ Υιός και Θυγατέρα οι οποίοι πλαισιωμένοι από «άπαιχτο» δυναμικό γένους θυλικού (γραμματεία – marketing ) και άλλους αφανείς ήρωες έφεραν εις ευτυχές πέρας το δύσκολο αυτό έργο. Το συνέδριο έλαβαν μέρος - εκπαιδεύτηκαν και διασκέδασαν - πάνω από 130 στελέχη και συνεργάτες της εταιρείας από όλη την Ελλάδα. Τόσο ηγεσία της SYLOR όσο και σύνεδροι έμειναν με τις καλλίτερες εντυπώσεις από πλευράς εξυπηρέτησης και αυτά δεν το λέμε εμείς « Φαγητά πολύ καλά με γεύση και ποικιλία όλοι έφαγαν με ευχαρίστηση. Νοικοκυριό φαίνεται ότι επικρατεί στη κορυφή του ξενοδοχείου και διακλαδίζεται μέχρι κάτω» δήλωσε ο Κος Π. Πεταλίδης Πρόεδρος της SYLOR ενθουσιασμένος !

Η SYLOR άφησε άριστες εντυπώσεις και έδειξε ότι σέβεται τους πελάτες και το ανθρώπινο δυναμικό της με λόγια, ποιοτικά προϊόντα και έργα…


Στη φωτογραφία η γραμματεία το τμήμα marketing
και οι κύριοι Λόρεντς και Π.Πεταλίδης

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET