Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Μπριάμι "Super duper gardener" briami, πρωτοδοκίμαστη συνταγή, μέτρια αποτελέσματα, βάλτε την υπογραφή σας

Μπριάμι "Super duper gardener"

  • Πατάτες 4 μακρόστενες εγκάρσιες στα 2 και φέτες.
  • Περίπου έτσι όλα τα λαχανικά.
  • Κολοκύθια 800 γρ.
  • Μελιτζάνες 700 γρ.
  • Γλυκοπατάτα 1 σε φέτες
  • 2 πράσα σε ροδέλες.
  • 2-3 φρέσκα κρεμμύδια σε ροδέλες.
  • 4 μέτρια κρεμμύδια σε μισές ροδέλες.

Στο μπλέντερ τοποθετούμε μια τομάτα ξεσποριασμένη και ξεφλουδισμένη, κομμάτια από πράσινα κρεμμυδάκια και από υπόλοιπα πράσου, 2 σκλίδες σκόρδο,  2 κουταλάκια αλάτι, 30 τριψιές μύλου 4 πιπέρια, θυμάρι τριμμένο ή ρίγανη, λίγο μουστάρδα, μισό ποτήρι κρασί άσπρο και 1 κούπα λάδι και 8-10 τοματίνια και προαιρετικά 1/2 κύβο κνορ. Τα αναμιγνύουμε δυνατά μέχρι να πολτοποιηθούν και περιχύνουμε το πολτό πάνω από τα λαχανικά.

Η συνταγή πρώτη φορά τη κάνω και επειδή περιέχει αρκετά "γλυκίζοντα" στοιχεία όπως κρεμμύδι, πράσο, γλυκοπατάτα, τοματίνια, πιστεύω ότι θα αρέσει μετά από ψήσιμο στο φούρνο με αέρα στους 200 βαθμούς και υπό συνεχή παρακολούθηση..

Τυχόν απομάκρυνση από τη συνταγή ουδέν λάθος αναγνωρίζεται αλλά ο μάγειρας θα χρεωθεί το κόστος των υλικών που δεν είναι πάνω από 10+ ευρώ και τα άτομα που γευματίζουν 5-6.

Καλή όρεξη

Σημ. 
1. Οι ποσότητες είναι ευέλικτες καναλόγως τα άτομα και τα γούστα 
2. Στο επόμενο, συνταγή για μπιφτέκια.
3. Χρόνος ψησίματος 1 ώρα και 30λεπτά
4. Αφού πήρα  το αποτέλεσμα διαπίστωσα ότι ήθελε περισσότερο νερό, περισσότερο λάδι, περισσότερα κρεμμύδια και πατάτες και φυσικά την υπογραφή του μάγειρα.
5. Χαρισμένο στη Χριστίνα (Hestia)  (24/7-7/8/2022), Φωτούλα Παππαγγελή, Λίτσα και Γιάννα Μακρή
 
Χρ.Ρουμ. 31/7/2022

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET