Pages

Welcome !

Καλωσορίσατε στο Hotel Blog Info που έχει σχέση με το τουρισμό και την ξενοδοχία. Ο χώρος αυτός συγκεντρώνει τις λογοτεχνικές εντυπώσεις του γράφοντος, φωτογραφίες από το φιλικό και φυσικό περιβάλλον, στοιχεία από τον αρχαίο και το νέο πολιτισμό, την μαγειρική και ό,τι άλλο αξίζει να προβληθεί. Τα ασήμαντα και τα σημαντικά περιλαμβάνουν links γενικού ενδιαφέροντος και ακολουθούν ενότητες με άλλα πολύ χρήσιμα links. Στο που πάμε και με ποιόν οι ετικέττες οδηγούν στους χώρους που εμπιστεύομαι για να εντυπώσουν ψήγματα εμπειριών καθώς και σε τόπους και μέρη της Ελλάδος όπου διακριθέντες στο γραπτό λόγο είδαν την Ελλάδα με διαφορετικό μάτι. Επισκεφτείτε και τα:
> http://roumeliotisxristos.blogspot.gr (Ποίηση)
> http://negropontedream.blogspot.com (Negroponte Eretria 5*)
> http://nestorionhotel.blogspot.gr (new)
> http://ekdromi-diamoni.blogspot.com (Eκδρομές Εύβοια)
> http://educationhotel.blogspot.com (Eκπαίδευση)
> http://hotelexperienceinfo.blogspot.gr (Hotel Εxperience)
> http://novusidea.blogspot.com (Marketing)
> http://kalokeri.blogspot.gr (Excursions)
> http://goldenmarathon.blogspot.com (Golden Coast)
> http://taxideftisbook.blogspot.com (Βιβλίο)
Επικοινωνία: novus.sales@gmail.com (e-mail)
Κιν. : +30 6973 021 194

Τολό, Ναύπλιο, Tolo, Nafplio


Τολό είναι μια μικρή τουριστική πολιτεία https://maps.app.goo.gl/BSb3XgNsnofLq4tt5, 12 χιλιόμετρα από την επίσης τουριστική πόλη Ναύπλιο.

Το Τολό διαθέτει τα πάντα. Ξενοδοχεία, επιπλωμένα διαμερίσματα, στούντιο, δωμάτια, super market, φαρμακεία πλήθος τουριστικών και εμπορικών καταστημάτων. Πολλά εστιατόρια και μπαρ είναι δίπλα στη θάλασσα και ο επισκέπτης ταυτόχρονα απολαμβάνει την αμμώδη παραλία και τη καταγάλανη θάλασσα. Ψαρόβαρκες από το λιμανάκι προμηθεύουν τις ταβέρνες με φρέσκα ψάρια με πολλές καλές επιλογές. Την περίοδο του Πάσχα υπήρξε πολύ κίνηση επισκεπτών πράγμα που προμηνύει ένα έντονο σε τουρισμό καλοκαίρι. Από το λιμανάκι πραγματοποιούνται πολλές τοπικές κρουαζιέρες.














Tolo is a small tourist state https://maps.app.goo.gl/BSb3XgNsnofLq4tt5, 12 kilometers from the also tourist city of Nafplio.

Tolo has everything. Hotels, furnished apartments, studios, rooms, super market, pharmacies, many tourist and commercial shops. Many restaurants and bars are next to the sea and the visitor simultaneously enjoys the sandy beach and the clear blue sea. Fishing boats from the harbor supply the taverns with fresh fish with many good choices. During the Easter season, there was a lot of visitor traffic, which portends an intense summer in tourism. Many local cruises depart from the port.

No comments:

FIND A JOB IN CAREER JET